Rødovre FC tabte i overtid
RFC_herrer-vendsyssel_005_100219_BP.jpg

Floorball Unihoc Ligaen søndag 10. februar: Rødovre FC - Vendsyssel. Spillende træner Niklas Nordh

RFCs spillende træner Niklas Nord med en scoring og en assist i nederlaget til Vanløse Floorball. Foto: Brian Poulsen
Floorball Rødovre FC tabte 3-4 til Vanløse Floorball efter forlænget spilletid . Med sejren overtog Vanløse Floorball den vigtige tredje plads, der giver adgang til det landsdækkende slutspil efter Nytår.
Rødovre FC – Vanløse Floorball
3-4
(1-0, 2-1, 0-2, 0-1)
07:33 1-0 Niklas Nordh (Jakob Ohlsson)
26:56 2-0 Andreas Kleczewski (Jannik Dalkvist)
37:09 3-1 Jakob Ohlsson (Niklas Nordh)
28:05 2-1 Otto Hernandez (Christoffer Visti)
48:25 3-2 Nicklas Møller
49:31 3-3 Nicolai Børner (Fredrik Sjöstedt)
60:28 3-4 Simon Lennert (Rasmus Ravn)
08:25 Fredrik Sjöstedt, Vanløse (Låsning af stav)
25:44 Nicolai Børner, Vanløse (Protest)
43:47 Johan Selander, Vanløse (Ukorrekt slag)
51:08 Christian Nickrenz, Vanløse (Ukorrekt slag)

Rødovre FCs trænerassistent Kenneth Larsen, fortæller om RFCs kamp lørdag eftermiddag Vanløse Floorball i Rødovre Stadionhal, hvor kampens vinder indtager den vigtige tredjeplads, der giver adgang til det landsdækkende slutspil.

“I første periode er vi mest i boldbesiddelse, og kommer fortjent foran 1-0 på Niklas Nordhs scoring, og med de chancer vi tilspillede os, burde vi have en større føring, hvis skarpheden havde været der”, siger Kenneth Larsen.

“Vi var også i fin kontrol i anden periode, hvor Andreas Kleczewski bringer os foran 2-0 i powerplay. Intensiteten øges, og spillet bliver mere kontant og ujævnt, og vi begynder at spille på Vanløses præmisser, og det bliver vi straffet for. Vi bliver fanget i et skift, som giver Vanløse en åben chance der bliver omsat i en scoring til 2-1.
Vi får igen styr på spillet, og får fortjent sluttet perioden godt af med en scoring af Jakob Ohlsson, til 3-1 efter 2. periode”, siger Kenneth Larsen og fortsætter.
“Vi holder spillet fint i gang fra starten af tredje periode, og frustrationerne registreres hos gæsterne. Desværre får vi igen foræret Vanløse en ‘gratis’ chance, og den bliver omgående udnyttet til 3-2, og blot halvandet minut senere får udeholdet udlignet til 3-3.
De sidste 10 minutter af perioden, går uden at der bliver spillet frem til de store chancer, og kampen skal ud i overtid.
Her kommer Vanløse først til afslutning, hvor bolden ryger ind imellem venner og fjender, og ender med at finde vej ind i Rødovremålet, så det ender med en 3-4 sejr til Vanløse”, siger en ærgerlig Kenneth Larsen.

Rødovre FCs næste kamp. Onsdag den 27. oktober kl. 19:45 mod de danske mestre Benløse FC, i Rødovre Stadionhal