Rødovre FC sejr efter svær start
PMoeller.jpg
Patrick Møller spillede en god kamp mod Rungsted-Hørsholm, og markerede sig med tre scoringer. Foto: Privat
Floorball Rødovre FC overvandt en chokstart mod bundholdet Rungsted-Hørsholm FC, og kom på sejrskurs igen, efter nederlag i de seneste to kampe.
Rungsted-Hørsholm FC – Rødovre Floorball Club
4-7
(2-2, 0-4, 2-1)

03:34 1-0 Alexander Tritsans (Julius Kjærgaard)
06:04 2-0 Alexander Tritsans
46:05 3-7 Sophus Gormsen (Alexander Tritsans)
57:24 4-7 Knstars J. Rinkevics

09:20 2-1 Jonas Hvid Nielsen (Mads Kristensen)
11:35 2-2 Patrick Møller (Otto Jørgensen)
25:26 2-3 Patrick Møller (Otto Jørgensen)
29:21 2-4 Jannik Dalkvist (Andreas Kleczewski)
31:43 2-5 Andreas Kleczewski (Patrick Møller)
34:28 2-6 Magnus Møller (Jakob Ohlsson)
41:18 2-7 Patrick Møller (Magnus Møller)

Udvisninger:
30:55 Sophus Gormsen, Rungsted-Hørsholm FC (Ukorrekt slag)

Rødovre FC, starter med et tungt pres mod Rungsteds mål, hvor RFC spiller bolden fint rundt, uden at være skarpe foran mål. I mod spil og chancer, kommer Rungsted-Hørsholm frem til 2 muligheder, og i løbet af et par minutter er Rødovre FC bagud 2-0, efter et par personlige fejl.
RFC fortsætter med at være i fuld kontrol, og kommer hurtigt over chokstarten. Midt i perioden kommer RFC tilbage, efter en flot scoring af Jonas Hviid, og kort efter, bliver det 2-2 på en scoring af Patrick Møller, en stilling, som holder perioden ud.

RFC kommer bedst ud til 2. periode, og med fire scoringer fik RFC sat tingene på plads, og kunne gå til pause med en 2-6 føring. Patrick Møller, Jannik Dalkvist, Andreas Kleczewski i powerplay og Magnus Møller stod for scoringerne.  En periode, som kunne være endt med større cifre, men der manglede skarphed.

Patrick Møller øger til 2-7 med sin tredje scoring, et minut inde i tredje periode. Herefter falder niveauet og hjemmeholdet kommer mere med, og får skabt nogle muligheder, som resulterer i 2 reduceringer, den sidste scoring, efter et straffeslag.

En tiltrængt sejr til Rødovre FC, efter nederlag til Benløse FC og Hvidovre Attack i de to seneste kampe. Rødovre FC møder Copenhagen FC i den næste kamp. Copenhagen FC har fået en svær start på sæsonen, hvor det kun er blevet til et point efter fire kampe.

Rødovre FC spiller pokalkamp mandag den 27. september kl. 20:30 mod Vallensbæk i Vallensbækhallen.

Rødovre FCs næste kamp i Ligaen.
Onsdag den 6. oktober kl. 19:45 i Rødovre Stadionhal.