Fix din brugte bil
Koedbmw-20-09-2021-e1632138863142.jpg
SPONSORERET INDHOLD Du har lige købt en ny brugt bil, som nu står i garagen eller indkørslen og egentlig trænger til at blive shinet lidt op. Måske mangler den nogle reservedele, en ny lakering eller nogle fede accessories, som fremelsker lige netop din stil?

Så kig med her og få nogle gode idéer til, hvad du kan gå i krig med.

Din bil skal ikke mangle noget

Hvis du lige har overtaget en bil, som har nogle år på bagen, kan du godt komme til at stå og mangle nogle reservedele. Måske er der gemt en gør-det-selv-mand eller –kvinde i dig, som har forstand på og erfaring med at rode i en bil. Er du fx på jagt efter BMW-dele, som du kan trylle med, eller vil du hellere overlade det til mekanikeren?

Skift de slidte, støvede måtter ud med nye, og se en kæmpe forskel.

Sjovt og praktisk tilbehør til din bil

Der er mange, der nyder godt af praktisk tilbehør i en bil. Det kan være en mobilholder, en elektronisk p-skive eller sågar en miniskraldespand.

Men accessories til din bil kan også være sjove og hyggelige. Mange kommer måske til at tænke på de lyserøde plysterninger eller det sjove rensdyrgevir og -næse. Det kan også være, du er klar til at sætte en bobblehead fast på instrumentbrættet, så du kan grine af Einstein eller Marylin Monroe nikke med på din køretur.

Forkæl din bil og dig selv

Giv din bil nyt liv med en grundig vask, så du kan se dit spejlbillede i lakken. Få fat i en duftfrisker, så din bil altid er indbydende og ikke lugter af støv og diverse. Det kræver ikke meget at give din bil lidt velpleje, så den er klar til dig.

Der er mange muligheder for at gøre den brugte bil din. Inviter familien, vennen eller din bedre halvdel med ud i det blå!