Politiet holder øje med skolestart
WEB_skolestart1_100810_BP.jpg
skolestart Københavns Vestegns Politi holder ekstra øje ved skolerne fra mandag og de næste to uger frem.

Sommerferien er forbi og det betyder, at der igen bliver et leben ved kommunens skoler. I de næste 14 dage vil betjente fra lokalpolitiet være til stede ved udvalgte skoler, hvor de blandt andet vil være opmærksomme på trafiksikkerhed og holde øje med, om børn er spændt fast i biler og om hastighederne overholdes – visse steder med fotovogne.
Lokalpoliti, færdselsbetjente og patruljevogne kigger med på skoleveje og skoler om morgenen, for nu skal mange små drenge og piger lære at begå sig i trafikken til fods og på cykel,” udtaler leder i lokalpolitiet, vicepolitiinspektør Søren Uhre, i en pressemeddelelse.
Han opfordrer alle andre og særligt bilister til at være et godt eksempel og vise et helt særligt hensyn over for de nye og mere usikre små trafikanter på gader, stier og fortove.
“Det skal være sikkert og trygt for børn og unge at cykle eller gå i skole, og vi foretrækker at forebygge og tale om trafiksikkerhed med børn og voksne, men vi har jo også altid en pen og en blok med,” udtaler Søren Uhre.