Fængslet for vold mod kæreste
RetLogoPoliti15SVest-3000x2000-1-scaled.jpg
Den 34-årige mand er blevet varetægtsfængslet i syv dage, da politiet mener, at der er risiko for, at han vil gentage handlingen eller påvirke vidner i sagen. Foto: Arkiv
politi En 34-årig mand fra Rødovre er blevet varetægtsfængslet i syv dage for i to omgange at have ydet vold vold sin kæreste.

Københavns Vestegns Politi annoncerede torsdag formiddag på deres Twitter-profil, at en 34-årig mand fra Rødovre var blevet anholdt og varetægtsfængslet for mistanke om vold mod sin kæreste. Han er senere blevet sigtet i sagen, der indbefatter to separate voldsforhold, hvor den mistænkte skulle have tildelt sin kæreste knytnæveslag.

Den 34-årige mand er blevet varetægtsfængslet i syv dage, da politiet mener, at der er risiko for, at han vil gentage handlingen eller påvirke vidner i sagen. Derfor ønskede anklageren den mistænkte varetægtsfængslet imens sagen bliver bearbejdet.

Anklager i sagen, Mathias Johansen, kan på nuværende tidspunkt ikke fortælle meget mere om sagen, men han fortæller dog, at han regner med, at det vil medføre en fængselsstraf, hvis manden bliver dømt.

Strafferammen for vold er alt fra bøde til tre års fængsel, og anklager Mathias Johansen mener, at denne sag bør medføre en fængselsstraf, men ikke på de maksimale tre år.