Vind Mørkøvs Tour-trøje
mark-cavendish-tour-de-france-stage-10-victory-tim-de-waele-getty-images-jpg-1625597322-1-scaled.jpeg

VALENCE, FRANCE - JULY 06: Mark Cavendish of The United Kingdom and Team Deceuninck - Quick-Step Green Points Jersey Green Points Jersey stage winner celebrates at arrival, Wout Van Aert of Belgium and Team Jumbo-Visma, Jasper Philipsen of Belgium and Team Alpecin-Fenix, Michael Matthews of Australia and Team BikeExchange & Nacer Bouhanni of France and Team Arkéa Samsic during the 108th Tour de France 2021, Stage 10 a 190,7km stage from Albertville to Valence / @LeTour / #TDF2021 / on July 06, 2021 in Valence, France. (Photo by Tim de Waele/Getty Images)

Rødovreborger Michael Mørkøv jubler med den ene arm i vejret efter at have kørt holdkammerat Mark Cavendish perfekt frem til en etapesejr på 10. etape af årets Tour de France. Nu har du mulighed for at vinde den trøje, som Mørkøv kørte i på etapen dagen efter. Foto: Foto: Tim De Waele / © Deceuninck - Quick-Step Cycling Team
konkurrence ’Ræven fra Rødovre’ leverede varen i årets Tour de France og nu har du mulighed for at få fingrene i den cykeltrøje Michael Mørkøv bar, da han kæmpede sig over Mont Ventoux på 11. Etape.

Han er en af verdens bedste hjælperyttere og så bor han såmænd i Rødovre.
Cykelrytter Michael Mørkøv er en af Danmarks bedste bud på en guldmedaljetager til OL i Tokyo denne sommer, når han som verdensmester i banedisciplinen parløb skal forsøge at køre OL-guld hjem til Danmark og Rødovre med makkeren Lasse Norman Hansen. 
Michael Mørkøv rejser til Tokyo med gode ben i bagagen efter et særdeles veloverstået Tour de France, hvor han som såkaldt lead-out mand for holdet Deceuninck–Quick-Step var en af arkitekterne bag sprinter Mark Cavendish imponerende fire etapesejre.
”Uanset hvad han får i løn, så får han for lidt. Holdet får i hvert fald fuld valuta for pengene,” lød det efter tourens sidste etape i en evaluering af de danske ryttere i Tour de France fra den tidligere cykelrytter Michael Rasmussen.
I en læserkonkurrence i Lokal Nyt har vi tidligere døbt Michael Mørkøv ’Ræven fra Rødovre’ og hvis du er snu som en ræv, har du nu mulighed for at vinde den cykeltrøje, som Michael Mørkøv var iklædt på 11. Etape af årets tour.

I faktakassen i bunden kan du se, hvordan du deltager i konkurrencen.

Det er denne trøje, som du kan få fingrene i. Foto: Privat

 

Fakta

Hvilken placering opnåede Michael Mørkøv på den afsluttende etape i Tour de France med mål på Champs-Élysées?

Skriv dit svar i kommentarfeltet på avisens facebook-side under artiklen.

Vi trækker en vinder blandt de rigtige svar onsdag den 4. august. Vinderen vil få direkte besked.