Avarta rykker ud
avarta-vanloese_185_210321_BP.jpg
Avarta sluttede sæsonen af med en skidt kamp i Skovshoved og er nu Danmarksserieklub. Foto: Brian Poulsen / arkiv
fodbold Skovshoved vandt med 1-0 og sendte Avarta ned i Danmarksserien. Roskilde KFUM bliver oppe efter en sejr over FA 2000.
Skovshoved - Avarta
1-0
(1-0)

1-0 Nichlas Rohde (43')

I starten af 2. halvleg sendte August Vitus Andersen bolden på den ene stolpe, men det var den eneste afslutning, som et nervøst spillede Avartahold kom frem til.
På intet tidspunkt fik Avarta smidt nerverne og de leverede en værre god rod uden tempo i spillet. Det mentale manglede ganske simpelt, da det virkelig gjaldt.

Skovshoved havde flere gode muligheder i 1. halvleg. Ud over scoringen var der også en afslutning på opstanderen, samt flere gode forsøg, men det gik altså galt, set med Avartaøjn, i slutningen af halvlegen, da en bold blev sendt ned i Avartas bagrum, hvor Nichlas Rohde løb fra Avartas defensiv og blev kampafgørende med sin scoring.

Da Roskilde KFUM vandt hjemme mod FA 2000 2-1, bliver det holdet fra domkirkebyen, der slutter på 10. pladsen og spiller i 3. division i næste sæson, mens Brønshøj, Skovshoved og AB Tårnby følger Avarta med ned i Danmarksserien.