Rødovre Centrum flager på halv
SW-Knudsen_bredformat_2.jpg
Svend W. Knudsen blev 90 år gammel. Foto: Klaus Sletting
dødsfald Forhenværende gartneriejer Svend Wilkens Knudsen er død, 90 år gammel.

Svend Knudsen er opvokset i Rødovre, og efter bestået Realeksamen fra Statsgymnasiet Schneekloths Skole kom han i gartnerlære først i sin fars Aage Knudsens gartneri i Rødovre og derefter i C. H. Kochs gartneri på Frederiksberg.
Svend Knudsen drev i mange år gartneri i Avedøre og bestred gennem årene forskellige tillidshverv indenfor dansk gartneri. For sin indsats blev Svend Knudsen udnævnt til Ridder af Dannebrogsordenen i 1983 og er tillige æresmedlem af Københavns Engros Grønttorv og Gartnernes Stiftelse i Brønshøj.

Han har været aktiv i bestyrelsen for Danmarks første butikscenter A/S Rødovre Centrum. Han var med fra stiftelsen af selskabet i 1963, og i planlægning, opbygning og åbningen af butikscentret den 1. april 1966. Han har fra stiftelsen af selskabet været næstformand, medens faderen, Aage Knudsen, var formand. Senere blev Svend Knudsen selv formand i en periode.

Svend Knudsen vil blive savnet for sit altid gode humør og store engagement i Rødovre Centrums udvikling, som han i sit lange virke satte sit præg på. Vore tanker går til Svends hustru gennem knap 50 år, Rita Knudsen, samt datter, svigersøn og barnebarn.

A/S Rødovre Centrum
Jesper Andreasen