Tre ud af fire ønsker mere grønt
vejarbejde-bykernen-JON.jpg
Står det til 74 procent af læserne skal Rødovre tænke flere grønne tiltag ind, når der bygges nyt i kommunen. Foto: Danish Street Docs
Grønne tiltag Skal man tro læserne af Rødovre Lokal Nyt mangler der grønne tiltag, når der bygges nyt i Rødovre. Ja faktisk mener hele 74 procent af brugerne på rnn.dk, at der skal tænkes mere grønt.

IrmaByen, DamhusTivoli, Rødovre Port og byggeriet på den tidligere SPF grund er sammen med det kæmpe projekt i Bykernen nogle af de nybyggerier, der er med til at forme Rødovre som en helt ny forstad til København.

På arkitekttegningerne og også i de politiske projekteringer er der altid masser af grønne tanker side om side med de mange nye boliger, men i praksis kan det se anderledes ud. Ikke mindst for dem, der bor og lever i Rødovre i forvejen.

Ud af 151 adspurgte svarer 111 læsere af Lokal Nyt på nettet, at de mener, der mangler grønne tiltag, når der bygges nyt i Rødovre.

Det svarer til tre ud af fire læsere, og da det kun er 7 procent af de adspurgte, der ikke helt ved, hvad de synes om spørgsmålet, er der altså kun 20 procent i stikprøven, der mener, at der nok grønne tiltag. Altså 20 procent.

På rnn.dk laver vi løbende afstemninger om de ting, der rører sig i Rødovre, eller som der tales om lokalt. I denne uge vil vi gerne høre, om du under coronanedlukningen har motioneret mere end du plejer? Afgiv den stemme på rnn.dk

Top