Granitskærver er perfekte til indkørsel og bedet
Granitskaerver.jpg
SPONSORERET INDHOLD Boligejerne kender det. Vinteren er forbi, og nu skal fokus rettes mod boligen, hvor forskellige ting skal ordnes inden det gode vejr kommer tilbage. Der er derfor mange ting på dagsordenen, og lige så mange muligheder for, hvad der skal ske i indkørslen og haven.

Hvad er granitskærver?

Granitskærver er et naturprodukt, som opstår i naturen over tid – Nærmere bestemt flere millioner år. Det er i alt sin enkelthed, en knust sten, som er fremstillet fra store granitblokke. De er knust så meget, at man får en masse små sten ud af det.
Granit er i samme gruppe som sten, og derfor er der ikke stor forskel på at føle en almindelig sten eller en granitsten.

Hvad kan granitskærver bruges til?

Granitskærver kan bruges til forskellige formål. Mange bruger granitskærver til at dekorere og afdække et bed. Andre bruger dem til indkørslen, hvor det pryder indgangen til boligen.

Brug granitskærver til dit bed

Granitskærver kan være en god løsning i dit bed til dig, som ikke blot ønsker et bed med jord. Granitskærver kan give en helt ny dimension til dit bed, som du vil kunne nyde godt af længe. Der er også andre fordele.
Bl.a. vil granitskærver være med til at skjule eventuelt ukrudt, eller andre ting som vokser op ved siden af dine pæne blomster, træer eller planter. Når først hele bedet står færdigt, vil man kunne læne sig tilbage uden at skulle gøre det store. Selvfølgelig skal der stadig vandes i bedet, men det er småting. Granitskærverne vil give et flot bed, som vækker interesse for blikket.

Brug granitskærver til din indkørsel

Granitskærver kan gøre hvilken som helst nabo jaloux. Og det er på den gode måde. I sekundet, hvor du får en indkørsel i granitskærver, eller bare hvor granitskærverne spiller en rolle, vil du gøre din nabo misundelig. Granitskærver er nemlig et rigtig kønt syn, og mange undervurderer dem.
Tag f.eks. en klassisk indkørsel med fliser. Der skal du vandskuer dine fliser én eller to gange årligt, for at de ser rene og pæne ud. Granitskærver passer sig selv, og skifter ovenikøbet farve alt afhængig af, om de har været i kontakt med vand eller ej. Har det regnet, vil de få en mørk tone, mens de vil have lysere toner hvis det er sommer og sol.

Granitskærver til virksomheder

Der findes rigtig mange virksomheder, som benytter sig af granitskærver. Enten bruger de dem til deres arbejde, som f.eks. anlægsgartner. Andre virksomheder bruger dem til at pryde arbejdet og området omkring arbejdet. Man kan få særdeles gode priser på granitskærver, hvis man køber dem i større partier. Så kan man bruge dem til forskellige anliggender omkring arbejdspladsen. Måske trænger virksomheden til en splinter ny indkørsel? Ellers kunne blomster og planter godt trænge til en forandring. Det kan granitskærver hjælpe på.

Hvad koster granitskærver?

Det er meget forskelligt, hvor meget granitskærver koster. De sælges i store sække, da det er det mest optimale både for sælgeren, men også for køber, fordi der bruges en del til forskellige projekter.
En anden afgørende ting i forhold til priser er selvfølgelig også, om du er en virksomhed eller en privatperson. Der vil ofte være mængderabatter, hvis man køber et større parti.

Top