10 politifolk deltog i corona-fest
Kim-Christiansen-pressemde-8920.jpg

Kim Christiansen fra Københavns Vestegns Politi fortalte sidste tirsdag, at politiet fremover vil have særlige coronapatruljer, der skal holde styr på de særligt lokale smitteregler

Sådan så det ud, da Kim Christiansen fra Københavns Vestegns Politi for et år siden fortalte, at politiet fremover vil have særlige coronapatruljer, der skal holde styr på de særligt lokale smitteregler Foto: Arkivfoto
Smitte Det var ikke kun ordensmagten i Nordsjælland, der delte restriktionsbøder ud med den ene hånd, mens de med den anden festede i stor stil privat. Nu har Københavns Vestegns Politi også fået travlt med smitteopsporingen.

Ikke mindre end 4500 gange er politiet på Vestegnen rykket ud for at beskytte borgerne imod spredning af coronasmitte i løbet af de sidste syv uger.
Også i den kommende uge vil Vestegnens særlige corona-patruljer køre rundt i lokalsamfundet, fordi smittetrykket, trods bedring, stadig er for højt.
Derfor skulle de 10 medarbejdere, der ifølge Ekstra Bladet sidste fredag deltog i en social sammenkomst hos en kollega fra det, som i folkemunde er blevet omdøbt til Nordsjællands Partypoliti, måske også have tænkt sig om en ekstra gang.
Avisen har i hvert fald afsløret, at festen, der også havde plads til en del anklagere fra Nordsjælland, udløste en eksplosion af smittetilfælde og hjemsendelser.
På Vestegnen er kun fire ud af de 10 betjente stadig i karantæne i skrivende stund (lørdag, red) og derfor fortsætter coronapatruljeringen med særligt fokus på Ishøj Bycenter, hvor man skal bære mundbind, stadig.
 ”Hvis man ikke retter sig efter dette, når man bliver vejledt om det af centerpersonalet, kan man blive sigtet af politiet,” melder ordensmagten.
 

Top