Vi er interesseret i mere kollektiv trafik
Jan-Kongebro-12.jpg
Jan Kongebro (A), formand for Teknik- og Miljøudvalget Foto: Arkiv
læserbrev I sit læserbrev den 19/2 prøver Kim Drejer Nielsen at redegøre for sit partis farve som er grøn og deres politik, angiveligt skulle være det samme. Jeg er ikke af den opfattelse, at vi skal flytte Christiansborg ud til Rødovre og arbejde i blokpolitik, men det kan godt forvirre, når I opfatter jer som grønne, men er med i ”blå blok”.

I sit læserbrev den 19/2 prøver Kim Drejer Nielsen at redegøre for sit partis farve som er grøn og deres politik, angiveligt skulle være det samme. Jeg er ikke af den opfattelse, at vi ikke skal flytte Christiansborg ud til Rødovre og arbejde i blokpolitik, men det kan godt forvirre, når I opfatter jer som grønne, men er med i ”blå blok”.

For socialdemokratiet handler det om grøn omstilling og kollektiv trafik. Det er der ikke mange spøgelser i.

Det er en realistisk politik, at sikre et godt og sundt miljø og sikre fremkommeligheden for alle borgere i Rødovre.

Derfor har vi stemt for interessetilkendegivelsen. Ikke om der skal være 1 eller 2 kørebaner, hvor ofte bussen skal køre, eller om der skal være træer i vejkanten eller vilde blomster.

Det er kun et spørgsmål om vi er interesseret i mere kollektiv trafik i Rødovre og vejen til et sundere klima.

Det er ikke en reservation i har taget. I har forlods stemt imod og dermed også sagt nej til ovenstående.

Socialdemokratiet har ikke lagt skjul på at vi ønsker 2 spor i hver retning. Det ønske forsvinder ikke med vores interessetilkendegivelse.

Hvis vi skal forholde os til, hvad der sker i Lyngby, med Letbanen, eller for den sags skyld i andre kommuner, så bliver det svært at arbejde lokalpolitik i Rødovre.

Top