Rekordår på boligmarkedet
irmabyen_ludvig_find-21.jpg

LYNSALG: 38 procent af husene, der sælges i Rødovre, sælges på mindre end to måneder. Foto: Brian Poulsen

Sidste år skiftede næsten én ny boilg hænder i Rødovre hver eneste dag.
Boligmarked Af alle Vestegnens otte kommuner, er det kun i Vallensbæk og Brøndby, at huspriserne er steget mindre end i Rødovre i 2020. Måske fordi priserne i Rødovre allerede er så tårnhøje, at de nu kun overgås af Hvidovre på Vestegnen.

Det er populært at bo i Rødovre, og dyrt. 

Det viser nye tal fra Boligsiden.dk, der afslører en vild udvikling for kvadratmeterpriserne på den københavnske Vestegn.

I snit er priserne i Rødovre gået fra 28.266 kroner til 30.911 kroner for en kvadratmeter villa eller rækkehus.

Det er en stigning på 9.4 procent og altså et stykke fra den stigning på 12.5 procent som naboerne i Hvidovre har oplevet sidste år. En stigning, der også vipper titlen som Vestegnens dyreste over til Hvidovre fra netop Rødovre med sølle 17 kroners forspring.

Men som med alt andet statistik dækker tallene over en endnu vildere udvikling i Rødovre, end hos naboerne på den anden side af jernbaneskinnerne.

Der er nemlig handlet mange flere boliger procentmæssigt i Rødovre end i Hvidovre. Således steg antallet af solgte boliger med 17,8 procent fra 286 til 337 i Rødovre sidste år, mod en stigning på kun 1.5 procent i Hvidovre.

 

Kommentarer
Top