Tre mål gav et point
Avarta-FCK_1723_041120_BP.jpg
Avarta har scoret mål tre kampe i træk. Foto: Brian Poulsen / arkiv
fodbold Avarta har for alvor fundet vej til modstandernes netmasker, da de i weekenden scorede hele tre gange i udekampen mod Roskilde KFUM.
Roskilde KFUM - Avarta
3-3
(2-2)

1-0 Mads Høyer Julø (24')
2-1 Jakob Sparholt (37')
Udv. Lasse Kjeldsen (42')
3-3 Morten Jørgensen (67')

1-1 Mikkel Eslund (’26)
2-2 Morten Nielsen (’44)
2-3 Mads Walter (’51)
Udv. Marco Balck, (90')

Da Avarta førte 2-3 i 2. halvleg ude mod Roskilde KFUM, der oven i købet havde fået smidt Lasse Kjeldsen i bad i slutningen af 1. halvleg, så var tanken om tre point nærliggende.
Men trods en mand i overtal samt klar overvægt i spil og chancer til Avarta, så lykkedes det hjemmeholdet at udligne og holde stand med stillingen 3-3.

Virkelig ærgerligt set med Avartaøjne, da tre point var yderst tiltrængt i bundstriden i 2. divison og det ene point betød, at Avarta forblev på andensidstepladsen, fordi Brønshøj vandt over Slagelse.

Men det stramme til i bunden af 2. division, fordi alle bundholdene får point, hvilket har sendt Skovshoved ned på tredjesidstepladsen, fordi ‘Skovserne’ ikke har vundet syv kampe i træk. Og netop Skovshoved er efterårets sidste modstandere for Avarta, der er vært i Espelunden på søndag klokken 13.

Med en opadgårende spillemæssig kurve kan man godt tro på point for femte kamp i træk til Avarta – måske oven i købet tre af slagsen, hvilket vil være fantastisk før vinterpausen.

Læs om kampen her på Avartaelite.dk…
eller er her på Roskilde KFUMs hjemmeside…
og her på bold.dk…
samt på Roskilde Avis her…
Se og hør interview med Roskilde KFUM’s træner her…

Kommentarer
Top