Sikkert transport er en vigtig del af at give kunden den trygge handelsfornemmelse
jyskpalleimport-17-11-2020.jpeg
SPONSORERET INDHOLD Der er mange forskellige komponenter, der skal spille sammen for at få en virksomhed til at fungere. Men faktisk kan man næsten fristes til at sige, at kunderne er den vigtigste del af enhver virksomhed. Uden kunder er der ingen solgte produkter, og dermed ingen indtjening - ingen indtjening er lig med ingen virksomhed.

Tilliden mellem kunde og virksomhed er altafgørende, så det er vigtigt for kunderne at være sikre på, at de får deres produkter leveret med absolut største sikkerhed.

Transport af varer med anerkendte og sikre transportfirmaer

Når jeres varer transporteres ud til jeres kunder, der har købt produktet, gøres dette ofte igennem et andet firma, der står for transporten af varer for rigtig mange virksomheder. Og når I skal vælge, hvilket firma der skal have lov til at transportere jeres produkter ud til kunderne, er det noget, der skal overvejes grundigt.
Det er nemlig en vigtig del af jeres salg, fordi andre kunder ikke vil blive ved med at handle hos jer, hvis de har hørt historier om problemer med leveringen af jeres produkter, efter de har købt dem. Vær altså sikker på at vælge et transportfirma, der er anerkendt, og som I kan stole på.

Opbevaring før og under transport

Inden den købte vare skal transporteres ud til kunden, skal den opbevares sikkert, så kunden får en vare i bedste tilstand. Med gode paller sikrer I, at I kan opbevare jeres varer med en god sikkerhed, både før transporten men også under. Dog er det også vigtigt, at jeres paller er af god kvalitet, fordi sikkerheden af opbevaringen ikke er god nok, hvis pallerne ikke er gode.
Samtidigt kan I med god samvittighed handle paller, der er gode for klimaet, så I også gør noget på den front! Det kan bl.a. gøres hos Jysk Palleimport.

Top