Rødovre FC i final-4
RFC.jpg
Julie Andersen (nr. 3) scorede til 2-0 i pokalkampen mod Hafnia FC. Foto: Privat
Floorball Rødovre FCs herrer og damer har begge kvalificeret sig til pokalturneringens final-4. RFCs herrer vandt i et målrigt opgør over Vanløse Floorball med 8-7 og med en 2-1 sejr over Hafnia FC kvalificerede RFCs damer sig også til final-4.
Rødovre FC-Hafnia FC
2-1
(0-0, 2-0, 0-1)

32:43 1-0 Marlene Terrida
38:44 2-0 Julie Andersen ass. Sarah Hansen

40:40 2-1 Pirjo Pelto ass. Malene Dall

Udvisninger:
Rødovre FC: 2
Hafnia FC: 3

Rødovre FCs damer spillede onsdag mod Hafnia FC, om en plads i final-4. Det blev en lidt rodet start, og vi havde ikke kontrol over spillet, for gæsterne gjorde et godt stykke arbejde, siger RFCs dametræner Niels Pedersen, og fortsætter. Vi kom meget bedre med i anden periode, og kommer foran 2-0, men vi kommer igen under pres mod slutningen af perioden, da vi får en dobbelt udvisning hvor der resterer tyve sekunder af perioden.

Hafnia lægger hårdt ud i starten af tredje periode, og får reduceret til 2-1 i powerplay. Vi holder gæsterne fra at scorer yderligere og vinder 2-1.

Vi har nu opnået et af sæsonens mål, med en plads i final-4, men der er en del der skal forbedres inden vores næste kamp på torsdag, hvor modstanderen igen er Hafnia Floorball Club, slutter Niels Pedersen.

Kommentarer
Top