Mighty Bulls fører i Aalborg
RMB-odense_040_111218_BP.jpg

Metalligaen, Ishockey: Rødovre Mighty Bulls - Odense Bulldogs, 11. december 2018. #91 Steffen Klarskov Nielsen

Klarskov scorede til 0-1 i Aalborg.
Ishockey For første gang i denne sæson har Rødovre vundet en periode på udebane, hvilket bringer dem i front i Aalborg. Alle statistikker fortæller, at Mighty Bulls ikke kan holde føringen, men statistikker er til for at blive brudt.
Aalborg Pirates - Rødovre Mighty Bulls
(0-0,

19.09 0-1 Steffen Klarskov Nielsen (Illemann)

For første gang i denne sæson vandt Rødovre en periode på udebane, da tyrene vandt 1. periode i Aalborg med 0-1. De to hold havde begge 8 skud på mål i de første 20 minutter, men Rødovres topscorer Steffen Klarskov var ene om at finde vej til nettet.

Kommentarer
Top