Foreslår møde om fortætning
bolig_lejlighed_irmabyen-PALDAN-17.jpg
SF vil gerne have et temamøde om byfortætningen i Rødovre Kommune. Foto: Arkiv
ønsker temamøde I forrige uges udgave af Rødovre Lokal Nyt kritiserede en læser, i et debatindlæg, kommunen for at bygge for meget og tænke for lidt grønt. Nu foreslår SF, at Teknik- og Miljøudvalget inviterer til temamøde om fortætningen af vores by.

Mere dialog!” Sådan lyder budskabet fra SF efter seneste uges debat i Rødovre Lokal Nyt.
Her kritiserer en læser kommunalbestyrelsen for at fortætte byen og bygge alle områder til uden at tage ordentligt hensyn til natur og miljø.
Det er ikke engang sikkert, at han har ret, men det siger noget om, at der mangler dialog og åbenhed på området, mener Kenneth Rasmussen fra Socialistisk Folkeparti.

Ingen reaktion
Han ærgrer sig over, at udvalgsformanden ikke har reageret på indlægget.
“En borger, der I øvrigt er medlem af SF, skrev i sidste uges Lokal Nyt problematiserende om det ivrige byggeri rundt omkring i Rødovre og spurgte om den socialdemokratiske udvalgsformand havde en
kommentarer dertil. Så-
danne er der endnu ingen af,” siger Kenneth Rasmussen og fortsætter:
“Som medlem af kommunalbestyrelsen, men ikke af Teknik- og Miljøudvalget, synes jeg, det er lidt ærgerligt for den offentlige dialog.”
I stedet foreslår han en mere generel debat i byrådssalen, så borgere
kan komme nemmere til orde og i dialog med beslutningstagerne.
“Eller på et temamøde om fortætningen, om det grønne, om det stærkt markedsdrevne, om planprocesserne med videre,” siger han og afslutter:
“Vi kunne samtidig tage spørgsmålet om muligheder for 25% almennyttige boliger eller billigere boliger samt ungdomsboliger med.”

Top