Idrætspriserne skal uddeles
FIR-prisuddeling_2019_018_220619_BP.jpg
Sidste år blev Annelise Hansen fra RSIK blev kåret til Årets Idrætsleder. Igen i år har FIR og vi på avisen brug for hjælp, så vi håber læserne vil indstille til priserne. Du kan indstille din kandidat nederst i denne artikel. Foto: Brian Poulsen/Arkiv
Idrætspriser 2020 Trods COVID-19 og mangel på mesterskaber, bliver de traditionsrige idrætspriser uddelt i 2020.

Traditionerne skal ikke brydes, heller ikke selvom COVID-19 har ændret sportsåret 2019-2020 til en klam og kold karklud, da den ødelæggende bakterie brød ud midt i eller lige før de fleste mesterskaber skulle til at afvikles.
Derfor bliver der igen i år uddelt følgende priser:

• Årets idrætsleder
• Årets idrætsudøver
• Årets unge idrætsleder
• Årets unge idrætstalent

Som altid har vi på avisen fingeren på pulsen, men vi kan sagtens have overset en idrætsudøver, der bør hædres.

Til gengæld er vi på bar bund, når det gælderidrætsledere. Det ved kun du og dine klubkammerater, hvilken leder i klubben, der gør en ekstraordinær indsats, altid er hjælpsom og bare bør hædres for sit store arbejde, måske igennem mange år.

I avisen onsdag den 16. september bliver de tre nominerede kandidater i hver kategori præsenteret i avisen, hvorefter man kan stemme på kandidaterne på rnn.dk.

Send dit/jeres bud til:
peter@rnn.dk senest søndag den 13. september eller brug nedenstående formular.

Indstil din kandidat

Herunder kan du indstille din kandidat til en af årets FIR priser. Det skal være modtaget senest søndag den 13. september klokken 24.

Kommentarer
Top