Corona lukker Gymnasium
roedovre-gymnasium_001_030317_BP.jpg

Til en fe

Rødovre Gymnasium er lukket til efter efterårsferien på grund af stort smitteudbrud. Foto: Arkivfoto
Coronavirus Rødovre Gymnasium har forgæves forsøgt at inddæmme et voldsomt smitteudbrud blandt de yngste elever. Fredag håbede man stadig, at det ville lykkes. Lørdag aften tog rektor den tunge beslutning at lukke gymnasium helt for ikke at risikere flere smittede.

“Rødovre Gymnasium lukker ned og overgår til virtuel undervisning.” Budskabet er ikke til at tage fejl af. 

“På baggrund af de sidste dages smittetal er der der desværre ikke meget, der tyder på, at vores inddæmningsstrategi har haft succes med at stoppe smittekæderne på RG,” skriver rektor, Peter Ditlev Olsen lørdag aften i en besked til samtlige elever. 

Som Rødovre Lokal Nyt fredag morgen kunne fortælle, havde man ellers forsøgt at sende alle berørte klasser hjem og indføre ekstra restriktioner og rengøring, men udviklingen er ikke vendt og derfor vil man ikke tage flere chancer. 

Ikke mindst fordi smitten nu er konstateret i flere nye klasser. 

“Der er et par nye klasser og en del lærere er nære kontakter til de nye smittede og de vil få direkte besked om at gå i selvisolation og blive testet,” understreger Peter Ditlev Olsen vemodigt. 

“Vi har valgt at lukke skolen ned for elever og overgå til virtuel undervisning og nødundervisning indtil efter efterårsferien,” skriver Peter Ditlev Olsen videre.

Han opfordrer alle med kontakt til skolen om at være ekstra opmærksom på symptomer. 

Alle elever skal deltage i undervisning hjemmefra de næste uger.

Kommentarer
Top