Gratis koncert med vildt navn på Rødovredagen
carlemil.jpg
Den 28. august kan du sikre dig to gratisbilletter til Carl Emil, der spiller på Rødovredagen.
Rødovredagen Hvem skulle have troet, at der ville komme billet-krig til en koncert i Rødovre, men det er præcis, hvad der kommer, når storbypoeten Carl Emil Petersen spiller til en gratis koncert i Rødovre. Du kan nemlig kun få to billetter, så der bliver kapløb ved computerne.

Den 5. september flyver tiden bogstaveligt, når manden bag nummeret med samme ord slår den første strofe an i Rødovre. 

Koncerten på Rødovredagen er underlagt COVID-19 restriktioner, så der bliver kapløb om biletterne, når de frigives digitalt den 28. august klokken 10. 

28-årige Carl Emil Petersen blev først kendt som en del af succebandet Ulige Numre, men har siden 2017 været på sololisten. 

”Tiden Flyver”, der er den seneste hitskæring har roteret flittigt, og nu er det titelsangen, som især på P4 bliver råspillet flere gange dagligt.

 

Folder rockdrømmene ud

I 2017 udgav den danske lyriker og musiker sin solodebut Natradio, der var første udspil efter bruddet med det populære rockband Ulige Numre. Med sange som ‘Livet før døden’, ‘Skærgården’, og ‘Finale på et filmset’ bankede Carl Emil Petersen sit navn fast på den danske musikscene med syvtommersøm.

Politikens anmelder, Kim Skotte, gav albummet fem hjerter og skrev bl.a.:
“En ung mand har forladt sit band og sejler romantisk sin egen sø. Uden fast havn driver han nu rundt i en tilstand, som er nogenlunde lige betuttet, beslutsom og euforisk.

I Rødovre er man da heller ikke i tvivl om, at man har sikret sit et scoop til at gå på scenen i Viften klokken 17 på Rødovredagen den 5. september.

“Den 28-årige sangskriver indkapsler sælsom lyrik i et organisk poprock-univers, hans stemme emmer af nordisk melankoli og inderlighed. Glæd dig til en fantastisk musikalsk oplevelse når Carl Emil Petersen og band går på scenen i Viften,” lyder det officielt fra Rødovredagen, der snart er klar med et link til, hvor man kan købe billetterne. 

Det er vi på rnn.dk selvfølgelig også ligesom vi prøver at få et interview med hovedpersonen i hus. 

Kommentarer
Top