Tag med litteraturen på sommerferie
skagen_BEELINE.jpg
Hver uge får du tips til en ny bog om et sted i Danmark, du kan besøge og læse om. Foto: Bee-Line
turen går til I år holder de fleste danskere ferie i Danmark. Måske går turen til solskinsøen Bornholm, det blæsende Vesterhav, det sydfynske øhav eller lysets Skagen. Så hvorfor ikke pakke kufferten med bøger, der afspejler jeres feriedestination?

Vi har bedt børnebibliotekarene på Rødovre Bibliotek om hver uge i skolernes sommerferie at give deres tips til, hvilke bøger I kan læse på ferien, inspireret af deres egne feriemål i det danske sommerland.
Så følg med i Rødovre Lokal Nyt hver uge, hvor vi præsenterer en ny bog og en ny dansk rejsedestination.
“Og besøg biblioteket og husk at gøre ekstra plads til alle de gode bøger i kufferten,” siger Line Horn Andersen fra Hovedbiblioteket.

Kommentarer
Top