Fik 18 måneder for narkohandel
narko-modelbillede1_180207_.jpg
Der er udsigt til vand og brød i 18 måneder til en mand fra Rødovre efter han blev knaldet for narkohandel. Foto: Arkiv
Politi Tirsdag blev en 54-årig mand fra Rødovre sat bag tremmer for besiddelse og salg af narko. Han havde før anholdelsen i Hvidovre nået at sælge for 18.000 kroner, men da de ransagede hans bolig i Rødovre, fandt de flere stoffer. Den indelukkede udsigt kan han nu 'nyde' i halvandet år.

En 54-årig mand fra Rødovre kan se frem til halvandets års ubetinget fængsel efter han tirsdag den 28. juli blev idømt halvandet års ubetinget fængsel for besiddelse af i alt 418 gram amfetamin som han havde tænkt sig at sælge, samt for allerede at have solgt 182 gram.

Politiet fandt stofferne i hans bil den 3. juni, da han blev standset i Hvidovre, og efterfølgende på bopælen i Rødovre. “Han har siddet varetægtsfængslet siden. Retten konfiskerede cirka 18.000 kroner tjent ved narkohandler. Dømte tilstod, modtog dommen og er fortsat fængslet til afsoning begynder,” oplyser Københavns Vestegns Politi

Top