Avarta sluttede med point
avarta-vanløse_054_131019_BP.jpg

Fodbold, 2. Division: Avarta - Vanløse: Emil Wass

Emil Wass scorede til 0-1 i Thisted. Foto: Brian Poulsen / arkiv
fodbold I sjette og sidste forsøg lykkedes det Avarta at få point i oprykningsspillet, da de spillede 2-2 i Thisted. Det ændrer dog ikke på, at Avarta slutter sidst.

Avarta sluttede flot af, da de spillede 2-2 mod Thisted, der ellers er særdeles stærke på eget græs. Emil Wass bragte Avarta foran i starten af kampen, men i 1. halvlegs overtid udlignede hjemmeholdet og 2. halvleg knapt nok gået igang, da thyboerne var på den ventede sejrskurs.
Men Avarta, som godt nok har tabt fem kampe træk, men som på intet tidspunkt er blevet ydmyget cifremæssigt, fik endelig et tiltrængt point, da Simon Ustrup udlignede kort før tid, hvilket 300 tilskuere var vidner til.

Top