Skal din virksomhed relokeres?
Moveforce.jpg
SPONSORERET INDHOLD Skal I have nyt kontor, lager eller fabrik? Processen kan virke uoverskuelig – og det er den sådan set også nogle gange. Der lægger meget logistisk arbejde bag, og der er masser af ting at planlægge og administrere.

Du kan få hjælp til relokering af virksomhed her. Få nogle andre til at gøre arbejdet for dig, og du skal blot fokusere på dit eget arbejde og ikke lave dobbeltarbejde.

Gør relokering af virksomhed nemt

Du skal blot fokusere på dit arbejde, så I ikke oplever noget driftstab ved relokeringen. Overlad relokering til professionelle, som netop kender til processen og ved, hvad der skal gøres hvornår. Oftest kan relokeringen ske over en weekend, selv ved store operationer. Dermed går I på weekend, og når I møder op igen, er det blot på en ny adresse.Alle faserne i flytningen vil dermed blive optimeret, så du ikke skal tænke på, om noget kunne gøres bedre. De professionelle har styr på det, og har erfaring med at optimere alle trin.

Hvordan fungerer det?

Processen starter med en behovsafklaring fra jeres side. Hvor meget skal flyttes, hvordan og hvorledes? Ejendommen skal besigtiges, og alt skal dokumenteres både på et strategisk, men også et operationelt niveau. Dermed skal der findes tilbud fra andre leverandører, eksempelvis adgangskontrol.

Der skal foreligge en risikovurdering, hvor opgaven også beskrives, så den er klar til at blive udført. Dermed bliver der lavet et tilbud, og relokeringen af virksomhed bliver dermed eksekveret, og slutteligt vil hele processen blive evalueret. 

Hvorfor få hjælp til relokering?

Som du kan se, er der mange led i processen, og nemt noget der kan overses. Derfor er det vigtigt, at du har helt styr på det hele, hvilket bliver meget nemmere, hvis du har en leverandør til at hjælpe dig. Der kan være stor driftsbesparelse ved at få hjælp udefra, da processen ellers kan blive langsom og træg. Dette kan gøre, at tingene trækker i langdrag, hvilket vil tage energi fra ansatte og ledere i virksomheden.

Derudover er det godt at få rådgivning af nogle professionelle. De har prøvet det mange gange før, og erfaringen kan blive en klar fordel.

Hvem kan få hjælp? 

Hvis du har en lille, mellemstor eller stor virksomhed, kan du få hjælp. Intet projekt er for stort, og jo større virksomhed, jo vigtigere er det, at processen bliver gnidningsløs og ukompliceret. Det drejer sig pludseligt om mange ansatte, som bliver påvirket af flytningen, og det er derfor vigtigt, at disse ikke påvirkes af flytningen.

Forestil dig det hele ske på en weekend – det kan blive til virkelighed. Relokering af din virksomhed bliver hermed ikke nemmere. Gør dig selv og dine ansatte en tjeneste.

Kommentarer
Top