Derfor er vinyl et oplagt gulvvalg
11-06-20_Gulvlageret.jpeg
SPONSORERET INDHOLD Er du ved at være træt af dit nuværende gulv, og kunne du derfor godt trænge til et nyt? Så ved du nok, at det både kan være dyrt og besværligt at lægge nyt gulv, hvilket måske har afholdt dig fra at gøre det.

Det er der dog ingen grund til, for med vinylgulv får du en billig gulvløsning, der har en masse fordele med sig.

 

Mange smukke gulve

Selvom vinylgulvet er en nem og praktisk løsning, betyder det ikke, at den ikke kan være et flot og æstetisk valg. Der findes nemlig en bred række af skønne udgaver, og du kan se gulvlagerets store udvalg i vinylgulv online, hvis du gerne vil have et indtryk af de mange varianter.

Vinylgulve fås i mange forskellige farver og stile. Det betyder, at du sagtens kan finde en variant, der passer til indretningen i dit hjem, og som har det perfekte udtryk.

Hvis du gerne vil være sikker på at vælge det rigtige vinylgulv, kan du med fordel bestille en vareprøve med hjem, hvor du kan se de mange varianter og få en idé om, hvordan de vil se ud i dit hjem.

Kliksystem eller ruller

Der findes flere forskellige overordnede kategorier inden for vinylgulve, og nogle af de mest gængse er vinylgulvet i ruller eller som kliksystem.

Fælles for alle vinylgulvene er, at de er nemme at lægge, og at de derfor er populære gulvløsninger.

Vinylgulv i ruller giver rummet et lækkert og ensartet udtryk, og de kan i øvrigt tåle vand, hvilket gør dem nemme at rengøre og støvsuge.

Vinylgulvet i kliksystem er dog også fordelagtigt på mange måder, og det er blandt andet enormt slidstærkt.

Du kan også finde vinylplanker, som monteres løst og bare ligger oven på det eksisterende gulv. Dette kan også være en meningsfuld løsning i mange sammenhænge, som du derfor med fordel kan overveje.

Kommentarer
Top