Sådan får du et bedre tag med tagrens
Tagrens.jpg
SPONSORERET INDHOLD Det fleste kender det med at skulle ordne eller restaurere ydersiden af sit hus. Der er rigtig mange forskellige ting, der skal gøres ved dit hus, og derfor kan det være svært at huske det hele. Du skal eksempelvis huske at få renset dit tag, vedligeholdt dine vinduer og rense facaden på dit hus.

Hvis du skal have foretaget en rensning af dit tag, kan du overveje at få en algebehandling af tag samtidig. Hvis du går med tankerne om at få renset dit tag med tagrens, kan du læse mere om her, hvordan du får et bedre tag med tagrens. 

Hvad er tagrens 
Tagrens er som ordet antyder det en måde, hvor dit tag kan blive renset på. Det er ikke altid man lige tænker over, at taget også skal renses over tid. Men ligeså vel som biler og vinduer, skal taget også renset.  I Danmark har vi meget skiftende vejr, og på den måde får vores tag også en masse skidt og snavs i løbet af året.
Derfor har taget brug for en rens af og til, så skidt, snavs og alger bliver fjernet. Når man foretager en tagrens, opløser man rødderne på algerne på taget, samtidig med at man fjerner skidt og snavs, så man får det flotte tag tilbage. Der er altså en måde, hvor du kan få dit tag tilbage til sit gamle udseende. 

Tagrens med algebehandling 
Når du vælger at renset dit tag, kan du samtidig vælge at få en algebehandling oven i. En algebehandling kan være med til at give dit tag nyt liv. Når du vælger at få en algebehandling på dit tag, foregår det ved at man får noget desinficerende middel på taget, som sørger for at algerne forsvinder og ikke kommer tilbage lige med det samme.
En algebehandlingen egner sig desuden til alle typer af tag. Det vil sige, at uanset om du har tegltag, betontag eller tagpap, kan du få det renset med en algebehandling. 

Hvorfor vælge tagrens med algebehandling?
Der er mange gode grunde til at vælge at få en tagrensning, der indeholder algebehandling.  En af de helt store fordele ved at få tagrens med algebehandling er, at dit tag kommer til at se ud som nyt.
En anden fordel er, at du forlænget tagets levetid, så det kan holde mange år fremover. Og ikke nok med det, så øges din boligs værdi og huset bliver nemmere at sælge, hvis det skulle være nødvendigt.

Top