Lokalradioer sender igen
DSC_9812_7683.jpg
De 36 radioværterne på RødovreKanalen og Demokratiradioen glæder sig over igen at kunne sende lokalradio. Her er de fleste af dem samlet på et gruppefoto.
Genåbning Efter to måneders tavshed, sender lokalradioerne i Rødovre igen fra studiet på Højnæsvej.

Radiostudiet i Foreningshuset på Højnæsvej er hovedrengjort, der er sprittet af, og fra denne uge sender de to lokalradioer, RødovreKanalen og Demokratiradioen, igen.

Det gør de hver dag fra klokken 14 og til klokken 18 samt mandag til og med torsdag frem til klokken 22.

“Foreningshuset har ligesom Rødovre kommunes andre kulturhuse været lukket, og det valgte vi så også at gøre, siger formanden for RødovreKanalen,” Ole Mathiasen.

Men nu er de 36 radioværter klar igen og nu sender vi lokale nyheder, har gæster i studiet og sender en række daglige programmer med musik for enhver smag fra pop over country, rock and roll og til jazz, blues og klassisk.

”Vi fik desværre ikke sendt live fra kommunalbestyrelsens senest møde i april måned – men interesserede borgere kan lukke op for 105,9 MHz på tirsdag kl. 18.00 og høre det første møde ledet af den nyvalgte borgmester Britt Jensen,” siger Ole Mathiasen , der lover, at når kommunalbestyrelsen holder møde næste gang (tirsdag den 26. maj klokken 18.30, red) er der igen live sending direkte fra Rødovre Rådhus

Kommentarer
Top