Gode kommunale prioriteringer hjælper økonomien
Vestforbraending_erhverv_pa.jpg
Venstre glæder sig over, at Rødovre fremrykker investeringer til vedligehold af institutioner og andet, der sætter gang i erhvervet og skaber travlhed på Genbrugsstationen. Foto: Arkiv
Debat Gode kommunale prioriteringer hjælper økonomien Coronakrisen har sat pres på vores økonomi. Fra Christiansborg har vi ophævet anlægsloftet for 2020, der giver kommunerne mulighed for at investere og fremrykke investeringer i infrastrukturen og andre samfundsnyttige formål. Jeg glæder mig over, at kommunalbestyrelsen i Rødovre følger op med initiativer til at understøtte kommunens økonomi og erhvervsliv.

Fremrykning af vedligeholdelsesprojekter vil gavne ordrebøgerne i det lokale erhvervsliv, imens kommunen får løst en række allerede planlagte opgaver. Det er godt, og det er den helt rigtige måde at tackle krisen. Hvis vi tænker smart, bruger vi situationen til at opruste samfundet forskellige relevante steder, imens vi bevæger os mod lysere økonomiske tider.

Der er god grund til at glæde sig over kommunens beslutning om at fremrykke støjreducerende tiltag på kommunens gennemskærende veje for 23 millioner kroner. Det samme gælder planerne om at bruge fem millioner kroner til vedligehold på kommunale institutioner og 1,5 millioner til renovering af køkkener på plejehjemmene.

Jeg glæder jeg mig over at være borger i et så velfungerende og konstruktivt samfund som det danske. Det er ikke sikkert, vi har set det værste af den økonomiske krisen endnu, men i fællesskab er jeg overbevist om, at vi kommer styrket ud på den anden side.

 

Kommentarer
Top