Konflikt ulmer – politiet indfører visitationszone
politi-korsdalsvej_008_080618_BP.jpg
En igangværende konflikt mellem to kriminelle grupperinger, som holder til henholdsvis i Husum og i en del af Rødovre., får nu politiet til at indføre visitationszone i dele af Rødovre Foto: Københavns Vestegns Politi
politi En igangværende konflikt mellem to kriminelle grupperinger, som holder til henholdsvis i Husum og i en del af Rødovre., får nu politiet til at indføre visitationszone i dele af Rødovre

Politidirektøren for Københavns Vestegns Politi, KIm Christiansen, besluttede onsdag aften at indføre visitationszone i dele af Rødovre kommune frem til fredag den 17. april klokken 18.
Beslutninegn er taget på baggrund af en konflikt melleem to grupperinger, der holder til i henholdsvis Husum og i Rødovre.
Med visitationszonen kan politiet frem til den 17. april foretage stikprøvevis besigtigelse af personers legeme, undersøgelse af tøj og andre genstande samt køretøjer for at forebygge, at nogen foretager strafbare handlinger, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd.   
 
“Visitationszonen skal skabe tryghed for borgerne i området, gøre det let for vores betjente at undersøge personer og biler for våben og dermed gøre det svært for kriminelle at skabe utryghed for beboerne,” siger politiinspektør Mogens Lauridsen, Københavns Vestegns Politi.
 
Politiinspektøren tilføjer, at Københavns Vestegns Politi har skærpet opmærksomheden mod de kriminelle miljøer, øget tilstedeværelsen i visitationszonen og samarbejder tæt med Københavns Politi.
 

Her gælder visitationszonen

Visitiationszonen er afgrænset af Slotsherrensvej, Rødovrevej, Veronikavej, Randrupvej, Damhus Boulevard, Frøslevvej, kommunegrænsen mod Hvidovre kommune, kommunegrænsen mod Brøndby Kommune, Korsdalvej, Rødovre Parkvej, Tårnvej og Slotsherrensvej. 

Kommentarer
Top