Efterlyser ivrige indbrudstyve
politi.jpg
Kender du til de to mænds færden eller har du andre oplysninger i sagen, så kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på 43861448 Foto: Politi
politi Købehavns Vestegns Politi efterlyser et makkerpar, der har opereret over det meste af Vestegnen

Politiets specielle indbrudsgruppe vil meget gerne have fingrene i et par listige tyveknægte, der er mistænkt for at stå bag flere tyverier på Vestegnen. Blandt andet i Høje Taastrup, Brøndby og Hvidovre. Politiet kender identiteten på den ene tyv (A), der en 33-årig østeuropæisk mand, der er mistænkt for mindst otte indbrud på Vestegnen og er samtidig også mistænkt for flere indbrud i Nordsjælland.
”Vi har ledt efter ham og hans makker i en periode – og nu har vi vurderet, at vi har brug for offentlighedens hjælp til at fastslå, hvor han gemme sig mellem de mange indbrud han er mistænkt for, siger lederen af Indbrudsgruppen,” politikommissær Tue Lauenblad.

Københavns Vestegns Politi beskriver de to tyve som: A er 33 år, 178 cm. høj, almindelig af bygning, hvid i huden og europæisk af udseende, mellemlangt mørkt hår, blå øjne og overskæg. På billedet har han mørk kasket på hovedet, mørk jakke, mørke bukser, mørke sko med hvid kant og bærer en sort taske med hvide stafferinger. 

B er 25-30 år og mellem 185-190 cm høj og almindelig af bygning og europæisk at udseende. På billedet er han iført grå/blå tophue, sort jakke med 4 lommer foran, blå jeans og mørke sko.

Kender du til de to mænds færden eller har du andre oplysninger i sagen, så kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på 43861448

Kommentarer
Top