Delte 1156 påskeæg ud til isolerede borgere
mms_img15.jpg

Lis er bare en af de beboere, der har fået en påskehilsen fra det boligsociale samarbejde.

Sådan så påskehilsen ud til beboerne i Kærene. Foto: Privat
Påske Det boligsociale arbejde i Kærene viste igen, at der er styrke i fællesskab, da de spredte små lysglimt i Coronaskyggen ved at dele ikke mindre end 1156 påskeæg ud til de isolerede beboere.
“Kærene står sammen. Tak, fordi I tænker på hinanden.”
Der var ikke noget navnegætteri og ingen gækkebreve over den hilsen 1156 familier lukkede døren op til i Kærene.
Her havde gårdmænd og bestyrelsesmedlemmer taget tyren op af trapperne med en lille påskehilsen til alle borgere. Uden at ringe på vel at mærke, så alle i sikkerhed for Corona kunne slå døren op til det glade budskab her i påsken.
“I disse lidt svære og nogle gange kedelige tider, er det rart, at der er nogle, som tænker på én,” siger Susanne Mikkelsen, der er samlingsfigur for Kærenes Boligsociale Fælleskab. 
“Jeg har bestilt en lille overraskelse til alle vores beboere for at sige dem tak for at de passer på hinanden. 1156 poser med påskeæg, en lille blomst og et kort med ‘God Påske’ til alle vores beboere fra Kærenes Boligsociale Fællesskab. For det er også et fællesskab at få så mange poser ud og stå på så mange dørmåtter, kan jeg fortælle,” siger Susanne MIkkelsen varmt. 
Hun fortæller, at Kærenes samarbejdspartnere var glade for ordren.
“For det er svære tider for dem (blomsterhandleren og grafikeren, red.). Gårdmænd og bestyrelsesmedlemmer tog turen på trapperne fredag med den lille påskehilsen til alle beboerne,” fortæller hun glad.
“Vi har også hyret en rigtig gårdsanger, så vi kan synge sammen fra altanerne og det er bare endnu et eksempel på, at Kærene er et godt sted at bo, fordi vi passer på hinanden,” siger ejendomsleder, Søren Lillevang. 
 
Kommentarer
Top