Carolines bøn: Sæt bamser i vinduet
IMG_6874.jpg
"Caroline er normalt en aktiv gymnastikpige i ROG, men det kan hun selvfølgelig ikke for tiden. Derfor er det godt at have alternativer," siger hendes mor. Foto: Privat
Bamsejagt "Vil I ikke nok, sætte bamser i vinduet." Opfordringen fra 6-årige Caroline er så enkel, som den er god. Bamsejagten skal sikre, at alle ikke klynger sig sammen i solen i de grønne områder, og samtidig gøre gåturen med mor og far lidt sjovere.

Når alle andre går tur om søen, vælger flere børnefamilier at gå på bamsejagt på de små villaveje for at undgå risiko for smitte.

Men turene rundt i Rødovres gader bliver hurtigt ensformige. Derfor håber Caroline på 6 år fra Veronikavej, at også andre vil være med til at sætte bamser i deres vinduer, sådan at hun og andre børn kan gå på bamsejagt.“Caroline har hørt om bamsejagten i fjernsynet og synes det er en rigtig god ide. Nogle gange er det lidt kedeligt at gå tur med forældrene på villavejene, men vi kan ikke allesammen gå om søen. Og så kunne det være sjovt at se efter bamser i husene,” siger Carolines mor, Carina.

Så nemt er det at sprede glæde midt i en Coronatid. Sæt din bamse i vinduet og gå selv på jagt efter andres bamser.

 

KH Carina

Kommentarer
Top