Tomme tribuner på grund af Coronavirus
roedovrecentrumarena-storskaerm_532_060220_BP.jpg
Der bliver tomt i Rødovre Centrum Arena i aften, når Aalborg kommer på besøg. Foto: Brian Poulsen
ishockey Mighty Bulls og Aalborg kommer til at spille for tomme tribuner, når de mødes i Rødovre Centrum Arena i aften. ”Det kommer til at koste os rigtig mange penge,” konkluderer marketingchef for Mighty Bulls, Morten Nielsen.

I dag opfordrede myndighederne til at aflyse eller udskyde alle arrangementer med over 1000 deltagere på grund af coronavirus.

”Det har DIU taget konsekvensen af og derfor spilles alle kampe uden tilskuere i aften og vi lukker også VIP’en ned,” siger Morten Nielsen, som endnu ikke ved, om kampen overhovedet spilles. Han fortsætter:
”Hvis den afvikles, så er det formentlig kun pressen, som får adgang. Det kommer til at koste os rigtig mange penge,” konkluderer han.Vi giver naturligvis løbende opdateringer, men lige nu er vi i gang med at ringe afbud til samtlige virksomheder, der er tilmeldt i VIP’en.

Kommentarer
Top