Sådan giver du et rum mere stemning med få midler
Citatplakat-18-03-2020.jpeg
SPONSORERET INDHOLD Hvis du savner, at dit hjem er lidt mere stemningsfyldt og hyggeligt, kan du med få midler friske din indretning lidt op. Som regel skal der nemlig ikke ret meget til for at gøre en forskel.

Gør brug af flere tekstiler

Forskellige tekstiler er noget af det, der kan være med til at give både stemning og hygge til et rum. Hvis du f.eks. har et sofaområde med en tom sofa, kan det gøre rigtig meget, hvis du tilføjer nogle lækre sofapuder og et blødt tæppe. Det vil gøre din indretning mere gennemført at se på, men det vil også gøre dit sofaområde mere behageligt. Det samme gælder, hvis du har et soveværelse med trægulv. Hvis du lægger et stort gulvtæppe under din seng, vil det give rummet rigtig meget hygge og komfortabel stemning.

Glem ikke dine vægge

Når du indretter dit hjem, handler det ikke bare om, hvor henne dine møbler skal stå og hvilke nips, du skal have. Dine vægge er nemlig også en stor del af indretningen. De kan bare godt blive glemt lidt. Du kan f.eks. male dine vægge for at give rummet en helt ny stemning. Men du kan også pynte op med fede plakater eller malerier. Måske du også har nogle personlige fotografier, du kan hænge op for at give din indretning noget personlighed.Gå ikke ned på farver

Det er meget individuelt, hvor meget farve folk kan lide i deres indretning. Men ofte er det sådan, at farver kan friske din indretning lidt op, hvis du synes, den er blevet for kedelig. Farver er også hurtigt med til at give et hjem mere kant. Du kan nemlig gå efter lige de farver, som du synes er fede. Hvis du er påpasselig med for mange farver, kan du også hurtigt skabe liv med nogle planter.

Kommentarer
Top