Rødovre hjælper erhvervslivet
Vestforbraending_erhverv_pa.jpg
Rødovre Kommune er klar til at fremskynde sine betalinger til det lokale erhvervsliv her og nu. Foto: Arkiv
Coronavirus Er du leverandør til Rødovre Kommune, kan du få fremrykket dine betalinger og dermed få en kapitalindsprøjtning her og nu under krisen.

Rødovre Kommune har valgt at fremrykke sine betalinger til de leverandører, der ønsker det. Det skal medvirke til at holde hånden under det lokale erhvervsliv og beskæftigelsen i det hele taget. 

Årsagen er selvfølgelig, at Corona-virus har ramt erhvervslivet hårdt og hos mange virksomheder styrtdykker indtjeningen.Ligesom eksempelvis Roskilde Kommune vælger Rødovre derfor nu at fremrykke betalingen af regninger til virksomheder, der leverer varer og serviceydelser til kommunen. Dermed får virksomhederne pengene i kassen væsentligt hurtigere end normalt.

”Rødovre Kommune har en solid økonomi, og vores kassebeholdning kan godt klare det ekstra træk, der kommer, når vi fremrykker betalingerne. Vi står i en helt ekstraordinær situation, hvor vi må gøre, hvad vi kan, for at så få som muligt bliver arbejdsløse. Vi giver en hjælpende hånd til de virksomheder, der er pressede efter de pludselige udfordringer med corona-virus,” siger borgmester Erik Nielsen.

Det fremgår af Rødovre Kommunes hjemmeside, rk.dk, hvad man som leverandør til kommunen skal gøre, hvis man ønsker at få fremrykket betalingen.

På trods af den nedlukning, som alle kommuner oplever i disse dage, fastholder Rødovre Kommune sit høje anlægsbudget på 128 millioner kroner i 2020.

Kommentarer
Top