Magisk 90’erfest gentages
90er-stream.jpg
Der var mange, der sendte sjove billeder til arrangørerne fra deres egen lille 90'erfest hjemme i stuen. Ikke mindst den kreative brug af selvlysende headbands var et hits. Foto: Privat
Hjemmefest Lørdag den 11. april får du igen alle de bedste europæiske 90’er-stjerner ind i stuen, når Vi Elsker 90’erne disker op med alle tiders Stay Home 90’s Party.

“Tak til alle for en magisk og fantastisk dag, aften og nat.” Sådan siger manden bag Vi elsker 90´erne, Riffi Haddaoui om lørdagens vanvittige setup, hvor 14 kæmpenavne fra det forgange årti stillede op uden betaling for at kaste lidt selvlysende skær over Coronakarantænen. 

“Tak til alle jer venner som logget ind og festede med os og sendte masser af kærlige stemnings beskeder i løbet af showet,” siger Riffi om begivenheden, der blev set live af mere end 14.000 fra hele Europa og strakte sig over 9 timer på de små skærme og store fjernsyn. 

“Vi satte nye standarder for streaming direkte fra 14 hjem trukket fra fem forskellige lande ud på én Vielsker-kanal. Der var nogle begynderfejl og noget netdrillerier, som vi retter til, til næste gang hvor vi inviterer til påskefrokost, men alle de ting der lykkedes og alt den vanvittige kærlighed og feedback vi fik og har fået, betyder alt og har været hele sliddet værd,” tilføjer han. 

På lørdag den 11. april gentager hele karavanen projektet live på nettet og du kan komme med og se, hvordan det ser ud, når de allerstørste stjerner har fået feber – ikke Coronafeber, men festfeber. 

”Vi vil gerne bidrage til god stemning og højt humør i stuerne. Det har vi brug for i denne tid. Vi hylder alle dem, der passer på hinanden ved at blive hjemme, alene. Men derfor kan vi jo godt feste sammen, hver for sig, via vores skærme derhjemme,” siger Riffi Haddaoui, der står bag sommerens tourkaravaner, Vi Elsker 80’erneog Vi Elsker 90’erne.

Han fik på rekordtid fået en lang række 90’er DJs og kunstnere med på idéen om en hyldest til danskerne og til 90’erne – og næste lørdag går de altså til den igen.