Gør som Jannik Hansen – hjælp Mighty Bulls
jannik-hansen3_061108_BP-e1584357317727.jpg
Jannik Hansen har lagt skøjterne på hylden, men rødovrehjertet sidder stadig på rette plads. Foto: Brian Poulsen / arkiv
ishockey Rødovredrengen og den tidligere NHL-spiller Jannik Hansen har købt 20 spøgelsesbilletter for at hjælpe Mighty Bulls. Klik ind og se, hvem der ellers har støttet tyrene med otte eller flere købte spøgelsesbilletter, for nu er salget mere end halvvejs, men Rødovre er endnu ikke nået i mål.

Selvom Jannik Hansen bor i Vancouver med sin familie i dag, så følger han stadig med i sin barndomsby, hvor den store ishockeykarriere startede og, sympatisk som Hansen er, har han købt 20 af Rødovre Mighty Bulls spøgelsesbilletter.

Det samme antal har mor Annelise og far Bent også investeret i, da de har købt 10 hver, naturligvis. For familien Hansen er RSIK og Mighty Bulls en del af familien.

Sådan gælder det for mange andre, lige fra tidligere ishockeyspillere, fans af Rødovre og dansk ishockey i almindelighed, men såmænd også flere rødovreborgere, der aldrig ser ishockey, men som godt ved, at der er brug for et sportsflagskib i Rødovre, der kan samle tusindvis af tilskuere, selvom det har været en resultatmæssigt skidt sæson. Det så vi for nylig i sponsorkampen mod Herning, hvor næsten 3000 tilskuere var på plads.

Men det er også super sympatisk, når adskillige fans fra Rungsted Seier Capital skriver på Facebook/Rødovre Mighty Bulls, at de har købt en spøgelsesbillet, fordi de ikke kan undvære de herlige kampe mellem Rødovre og Rungsted, så selvfølgelig skal Mighty Bulls overleve, selvom de aldrig kommer itl at holde med tyrene.

Her på avisen er vi overbevist om, at målsætningen på 2500 solgte billetter nok skal opnås, for salget er allerede på 67% og det vil stige yderligere, når Rødovre Lokal Nyt kommer på gaden på onsdag og så vil der formentlig komme et nyt boost, når det er lønningsdag.

Derfor sætter vi barren højere og tror på, alle ishockeyelskere og rødovreborgere i almindelighed står sammen og hjælper Mighty Bulls endnu længere, så salget af spøgelsesbilletter runder 3000 inden den 17. april, hvor salget slutter.

Køb din billet her: https://shop.mightybulls.dk/arrangementer/stottebilletter2020

Jannik Hansen som Mighty Bulls spiller, da han var 16 år.

De har købt mindst 8 billetter

Leif M Jensen A-S, kloakservicefirma, 200 styks
Lars Simonsen, S.M.S - Simonsen Multi Service, 40 styks
Jannik Hansen, 20 styks
RexHockey, 20 styks
Fiskeklubben Glenten, 17 styks
Camilla Rørth, 10 styks
Casper Skovsende, 16 styks
Torben Andreasen, 11 styks
Annelise Hansen, 10 styks
Bent Hansen, 10 styks
Bjørn Sørensen, 10 styks
Flemming Bertelsen, 10 styks
Gert Hansen, 10 styks
Henrik Lange, 10 styks
Jørgen Illemann, 10 styks
Kasper Larsen, 10 styks
KFN Finmekanik Aps, 10 styks
Mikael Larsen, 10 styks
Rødovre Bullseye &
Rødovre Tifo, 10 styks
Tore Bagge Friis, 10 styks
Vielsker, 10 styks
Bo Holtemann, 8 styks
Heino Cykler, Roskildevej, 8 styks
Jesper Clausson, 8 styks
Kim Rosenthal, 8 styks
Lentz-Nielsen, 8 styks

Pris: kr. 125

Køber du 8
eller flere
spøgelsesbilletter
bliver du nævnt
på rnn.dk samt i
Rødovre Lokal Nyt
(du skal dog selv
selv henvende dig,
ifølge GPDR)
skriv til:
peter@rnn.dk
eller
SMS 2966 6677

Top