Enorm opbakning til Mighty Bulls
U9-spøgelsesbilletter-e1584523341310.jpeg
U9's seje børn og ledere er øverst fra venstre: Trænerne Martin Pedersen og Peter Unger, Milo Wammen #9, Lukas Skjødt Sørensen #5, Micki Koksvig #11, Asbjørn Gjettermann #13, Victor Astrup Schmücker, Nico Carlsen #8, Matti Karvinen #3, Valdemar Eric #21, Valdemar Carit #12, Ruiyang Wu #24, trænerne Frank Nielsen og Tore Gjettermann. Midterste række fra venstre: Liam Haramija #14, Domas Susko #16, Oskar Seniutis #10, Agathe Kjærgaard, Leah Haramija #14, Tristan Koenig #18, Sander Hechmann, Oscar Amanatidis-Lindquist #17, Daniel Kolodziej #7. Nederste række fra venstre: Loui Mcbride #25, Lucas Männistö #31, Nicoline Jerfort Svendsen #20. Foto: Privat
ishockey Borgmesteren har købt 10 billetter og RSIKs U9 er gået forrest og har købt 82 billetter. En sponsor, Atlas Bio, synes, kampagnen for økonomisk overlevelse er så fantastisk, at den lokale biograf udlover en hel sal plus en film, i præmie. Lodsedlerne er en spøgelsesbillet. 93 % er solgt.

I alt er der solgt 2.329 spøgelsesbilletter – slutspurten sættes ind.

Rødovre Mighty Bulls må, trods alt, stråle af stolthed i disse uger. Selvom sæsonen er smadret af covid-19, så er et råb om hjælp blevet hørt lokalt, men såmænd også udenfor kommunens grænser.
Rødovre Lokal Nyt er gået forrest i indsamlingen, fordi vi har brugt vores platforme til at viderebringe RMBs råb om hjælp og det har været et fantastisk lyspunkt midt i en mørk covid-19 tid.

Sjældent har jeg oplevet så meget forståelse og lyst til at hjælpe, at jeg til tider har været rørt. Det har været fantastisk at følge og snart er målsætningen på 2500 spøgelsesbilletter nået. Men jeg håber, det fortsætter.
Jeg håber på nye målsætninger: tænk sig, hvis vi kan være ligeså seje som i Aalborg og nå 5.000 solgte spøgelsesbilletter – så kan næste sæson starte med et økonomisk forspring.

Så fortsæt med at købe – lige nu er hele Rødovre i gang med at investere i Mighty Bulls, der måske kommer endnu stærkere ud til næste sæson. Bare fordi du og din nabo giver 125 kroner. Det er rødovreånden fra sin ubetinget bedste side. Tusinde tak til alle der bidrager.

Børn er gået forrest
Blandt de mange, som jeg har kommunikeret med, fordi de har købt mindst otte billetter er blandt andet borgmester Erik Nielsen, som naturligvis støtter den klub, som han tidligere har været formand for. Men selv Rødovre Statsskoles mixhold har købt otte billetter. Det er så sejt.

Rigtig mange vil gerne nævnes i sympatiens rødovreånd, i skrivende stund 34 og det tal stiger hver time, og så er der alle dem, der har købt otte billetter eller flere og som vil forblive anonyme. Det er altså stort.

En folkepensionist, Lene Wendt, skrev en kommentar på vores Facebookvæg:
”Et styk billet købt… intet Rødovre uden ishockey… købte gerne flere… men det rækker folkepensionen ikke til.”
Personligt, synes jeg, at en billet er rigtig flot. Det er bare et spørgsmål om, hvor mange der køber. Så det er ikke kun antal, man køber. Det vigtige er opbakningen.

Derfor blev jer, ærligt talt, meget positiv overrasket, da RSIKs U9 havde valgt at købe spøgelsesbilletter for de penge, som de havde fået retur for et stævne på Amager, der er blevet aflyst på grund af covid-19. Det er storsind af de små børn og deres forældre, som købte hele 82 styks. Jeg lover dig, kære læser, at jeg fik kuldegysninger, da SMS’en fra U9 tikkede ind. Samme reaktion havde direktør Bjørn Sørensen.

”Det er storsind. Det er så stort af U9, så jeg kan godt love, at vores elitehold kommer ned og træner med og spiller en kamp med U9 i næste sæson,” lover Bjørn Sørensen.

Vind en biograftur
Atlas Biograferne i Rødovre Centrum har også lukket i disse covid-19 tider, og jeg tør slet ikke på, hvor mange penge de taber i disse uger. Men de følger stadig i det lokale liv og yderst sympatisk har Atlas Biograferne valgt at udbyde en konkurrence, hvor alle, som har købt en spøgelsesbillet, har et lod. Dem som eksempelvis har købt 82 spøgelsesbilletter har 82 lodder.

Når salget af spøgelsesbilletter slutter den 17. april, vil der blive trukket lod om:
En hel biograf med 23 pladser samt en valgfri film, der er på biografens plakat. Tilbuddet skal benyttes i september måned.

De har købt mindst 8 billetter

Leif M Jensen A-S, kloakservicefirma, 200 styks
RSIK U9, 82 styks
Lars Simonsen, S.M.S - Simonsen Multi Service, 40 styks
Henrik Wessel A/S, 30 styks
Jannik Hansen, 20 styks
RexHockey, 20 styks
Fiskeklubben Glenten, 17 styks
Casper Skovsende, 16 styks
Kim Korfits, 11 styks
Torben Andreasen, 11 styks
Annelise Hansen, 10 styks
Anne Willer og Erik Nielsen, 10 styks
Bent Hansen, 10 styks
Bjørn Sørensen, 10 styks
Camilla Rørth, 10 styks
Flemming Bertelsen, 10 styks
Gert Hansen, 10 styks
Henrik Lange, 10 styks
Jørgen Illemann, 10 styks
Karina Møller, 10 styks
Kasper Larsen, 10 styks
KFN Finmekanik Aps, 10 styks
Mikael Larsen, 10 styks
Per Andersen, 10 styks
Peter Unger U9 træner, 10 styks
Rødovre Bullseye &
Rødovre Tifo, 10 styks
Steen Rasmusen & Søn ApS, 10 styks
Tore Bagge Friis, 10 styks
Vielsker, 10 styks
Annie Arnoldsen Petersen, 8 styks
Bo Holtemann, 8 styks
Benconi Vinimport A/S, 8 styks
Ebbe Mønster, Jægerspris, 8 styks
Freddys MC-værksted i Albertslund, 8 styks
Heino Cykler, Roskildevej, 8 styks
Janni Andersen, 8 styks
Jesper Clausson, 8 styks
Jessie Michele Engelhardt, 8 styks
Kim Rosenthal, 8 styks
Lentz-Nielsen, 8 styks
Matthias Asperup, 8 styks
Olle, 8 styks
Rødovre Statsskoleskoles VOLLEY MIX, 8 styks
Søren Egeberg Carlsen, 8 styks

Pris: kr. 125

Køber du 8
eller flere
spøgelsesbilletter
bliver du nævnt
på rnn.dk samt i
Rødovre Lokal Nyt
(du skal dog selv
selv henvende dig,
ifølge GPDR)
skriv til:
peter@rnn.dk
eller
SMS 2966 6677

Top