Centerdirektør karantæneramt
jesper-andreasen_009_170918_BP.jpg
Jesper Andreasen er på vej ud af sin karantæne, der har budt på hjemmearbejde over telefon og mail og er nu klar til kamp på mandag. Foto: Arkiv
Coronavirus Det er ikke kun flertallet af forretninger i Rødovre Centrum, der er påvirket af Coronavirussen. Administerende direktør for A/S Rødovre Centrum, Jesper Andreasen, har været i karantæne for en sikkerheds skyld, men skulle ifølge Lokal Nyts oplysninger være tilbage i direktørstolen mandag.

Forleden viste det sig, at centerets administrerende direktør, Jesper Andreasen skulle i karantæne på grund af frygt for den udbredte Coronavirus.

“Udgangspunktet var at jeg var karantæneramt, da jeg havde været til møde med en coronasmittet viste det sig. Om jeg selv har haft Corona eller bare en anden influenza ved jeg af gode grunde ikke,” siger Jesper Andreasen, der dog nu kan ånde lettet op og i første åndedrag roser det dygtige personale i centeret. 

“Jeg har været karantæneramt og forventes tilbage på mandag. Meget har dog kunne klares på telefon og mails, når man har så gode og ansvarsfulde medarbejdere,” siger Jesper Andreasen.