Vind dig vej til 20’erne med Lokal Nyt
Zirkus-Pressebillede-1-1.jpg
I front for Zirkus står Nijas Ørnbak Fjeldmose, der, udover sin rolle på scenen som den karismatiske kunstner Jean Jacquel Le Mage, også skriver både tekst og musik til showet. Foto: Line Svindt
konkurrence I samarbejde med Zirkus Sisters har du mulighed for at vinde to billetter med spisning til en musikalsk totaloplevelse i Kulturhuset Viften.

Fredag den 6. marts vil Viften for én aften skrue tiden 100 år tilbage sammen med kunstnerkollektivet Zirkus.
Med store kulisser, flotte kostumer og et 14-mands stort swingorkester er der lagt op til en brølende fest inspireret af 1920’erne og du har mulighed for at vinde dig adgang til hele herligheden.
Vi trækker nemlig lod om to ’Dinner & Show’ billetter, der inkluderer en 3-retters middag fra Folkets Madhus og ekstra underholdning af caberetpigerne, Zirkus Sisters.
Billetterne har en samlet værdi á 1250 kroner. Hvis du vil have fingrene i billetterne, skal du klikke dig ind på avisens facebookside, hvor vi stiller spørgsmålet; ’Hvem spiller rollen som Jean Jacquel Le Mage’?
Skriv dit svar i kommentarfeltet på Facebook, så trækker vi én vinder af de to billetter mandag den 2. marts klokken 12.

Fakta

Konkurrence
De to billetter til showet i Viften den 6. marts inkluderer en 3-retters middag fra Folkets Madhus og ekstra underholdning af caberet-piger. Deltag i konkurrencen på avisens facebookside.