The boys are back in town
falling_hazard_a_bio_153.jpg

Lørdag spiller Falling Hazard igen på Rødager

Lørdag spiller Falling Hazard igen på Rødager Foto: Privat
Lørdag er der igen hyldestkoncert til Thin Lizzy, når de lokale guitarsvingere fra Falling Hazard får dig til at danse i måneskin.
Falling Hazard:

 

Theis Henriksen: Vokal, guitar

Janne Stark: Guitar, backing vokal

Juri Møller Rasmussen: Trommer

Lars Schmidt: Bas

Du kan godt finde pengene på bunden af whiskeykrukken frem.

Lørdag er der gratis drømmekoncert for alle elskere af irsk rock på Rødager Bodega.Det er Falling Hazard, som er landets mest flittigt optrædende Thin Lizzy tributeband, der nogle gange har gæsteguitaristen, skuespilleren Lars Ranthe med på plads, som lørdag river i strengene.

Bandet er en stærk kvartet, hvor de to faste guitarister, Theis Henriksen og Janne Stark, i overbevisende stil skaber Thin Lizzys signaturlyd, som er båret af guitarharmonier og stærke soli. Rytmisk formår Juri Møller Rasmussen (trommer) og Lars Schmidt (bas) at fange det karakteristiske, lette og sine steder ganske funky Thin Lizzy-swing.

Falling Hazards optrædener har taget fart efter, at den internationalt anerkendte svenske guitarist Janne Stark er kommet med i bandet, som har optrådt i Amager Bio, på Rockbåten i Sverige, på High Voltage og Halmtorvet 9 i København og mange flere steder.

 

Kickoff klokken 21.30

Lørdag aften hedder spillestedet, Rødager, og her er flere af bandmedlemmerne bogstavelig talt på hjemmebane, så der skal nok komme gang i den, når koncerten starter klokken 21. 30 sharp.

”Den svenske guitarist Janne Stark har været en fremtrædende del af den svenske metal- og hardrockscene siden slutningen af 1970’erne først med Overdrive og siden med et væld af andre bands. I disse år er han en stærk guitarist i Grand Design samt i Locomotive Breath, Mountain of Power og også Merryweather – Stark. Vokalen i Falling Hazard tager guitarist Theis Henriksen sig af på yderst autentisk vis. Theis Henriksen,” fortæller Lars Schmidt i sin korte rundtur om bandet.

Sammen med Theis er han kendt fra Mighty Blues Band.
”Der bliver selvfølgelig spillet de store Thin Lizzy-hits som Whiskey In The Jar, The Boys Are Back In Town og Dancing In The Moonlight. Og så bliver der også plads til nogle af de mere sjældne og eksotiske sange fra Thin Lizzys store bagkatalog – og sange, som ikke er blevet officielt udgivet,” lover han.

Falling Hazard, der udgav sin debut-single, ’I Lie Not/Old Town’, i 2019, har i øvrigt startet sangskrivningen til bandets debutalbum, bestående udelukkende af egne kompositioner – i stilen groovy 70’er guitar hard rock.

Kommentarer
Top