Træer knækket på rådhuspladsen
storm.jpg
Weekendens kraftige blæst er gået hårdt ud over flere af kommunens lindetræer på rådhuspladsen. Foto: Privat
storm Flere af kommunens lindetræer på rådhuspladsen er knækket i weekenden. Om det skyldes kraftig blæst eller hærværk, vides endnu ikke.

Mindst 10 af Rødovre Kommunes lindetræer på rådhuspladsen er i løbet af weekenden knækket. Kraftig blæst kan være årsag til det triste syn, men der kan også være tale om hærværk. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Rødovre Kommune om sagen.
Rødovre Kommune satte de mange nye lindetræer i jorden tilbage i 2015 og træerne var en gave fra Rødovre Centrum og administrerende direktør Jesper Andreasen.
De 150 nye lindetræer erstattede de eksisterende lindetræer, der havde vokset sig for store og i øvrigt var misvedligeholdt.
De forholdsvis nye lindetræer skal være med til at genskabe arkitekt Arne Jacobsens oprindelige idé om kasseformede træer i snorlige rækker, da han tegnede rådhuspladsen i 1954.
Den plan har bogstavelig talt lidt et lille knæk i weekenden.

Mandag følger vi op med en kommentar fra Rødovre Kommune om skadernes omfang…Rødovre Centrum og Rødovre Kommune har i årtier haft et godt samarbejde. På billedet planter borgmester Erik Nielsen og centerdirektør Jesper Andreasen de første lindetræer i 2015. Foto: Arkiv

Kommentarer
Top