Kort om den lokale sport
RFC_herrer-vendsyssel_051_100219_BP.jpg

Floorball Unihoc Ligaen søndag 10. februar: Rødovre FC - Vendsyssel. Mads Kristensen, Andreas Kieczewski

Kort om sport Vi har lidt om Rødovre Floorball Club, RHs håndboldherrer i 2. division, Nordic Race, som har løb på Vestvolden, Islev Taekwondo Klub har været til stævne, RSIK har haft flere spillere med til U-landsholdskampe og så har vi set på Avartas resultater i træningskampene.

Rødovre Floorball Club er fortsat ubesejret i Kvalifikations-puljen til Ligaen, da det blev til en 9-4 sejr over Rungsted-Hørsholm FK.
Der er returmøde mellem de to hold, når Rungsted-Hørsholm FK kommer på besøg i Rødovre Stadionhal lørdag den 22. februar klokken 16. FH

Første nederlag i tre kampe
Efter sejre i de to seneste kampe løb Rødovre HKs håndboldherrer ind i et 30-26 nederlag til TMS Ringsted i Ringsted-Hallen.
Rødovre HK møder i sin næste kamp, søndag den 1. marts klokken 16.15 Dalby G&IF i Dalby-Hallen.
Næste hjemmekamp, spilles onsdag den 4. marts klokken 20.15 mod Næstved/Herlufsholm i Rødovre Stadionhal. FH

De smukke løb
Nordic Race har sat sig for at finde de mest seværdige og unikke trailruter i Danmark.
“Derfor kommer vi til Rødovre. Nærmere bestemt afholder vi et trailløb på Vestvolden søndag den 23. februar,” siger Maja Kold fra Nordic Race. Hun fortsætter:
“Trailløb er i disse år i en eksplosiv vækst og flere motionister giver sig i kast med den nye dille. Trailløb handler om at udnytte naturen og dens omgivelser som for eksempel bakker, skov og åløb. Det giver en smuk og anderledes løbeoplevelse sammenlignet med de klassiske by-løb.”

Løbet starter ved magasinet for enden af Rødovre Parkvej og der løbes på voldterrænet på ruter af 5, 10 og 15 kilometer. Der er begrænset plads på Vestvoldsen, så der er kun 300 startnumre. PFJ

En god tur i taekwondoklubbens ånd
Islev Taekwondo Klub var til årets første teknikstævne på dansk jord, nemlig det altid hyggelige Munkebo Cup.
“Vi var en dejlig stor blandet flok bestående af både helt nye stævnedeltagere, de mere erfarne, dommere, coaches, taekwondovenner, heppende klubkammerater og den faste skare af forældre,” fortæller Claus Nielsen på vegne af Islev Taekwondo Klub. Han fortsætter:
“I god Islev-stil blev der klappet af alle, men ekstra højt af debutanterne.”
Islev Taekwondo Klub kom hjem med fire guldmedaljer, fem af sølv og to af bronze. PFJ

Avarta vinder træningskampene
Avarta har indtil nu spillet seks træningskampe og det er kun blevet til et nederlag, som var den første træningskamp mod Brøndbys superligahold. Den kamp tabte Avarta 0-2. Ud over et uafgjort resultat mod Vordingborg fra Sjællandsserien på 1-1, så er det endt med fire sejre, nemlig BSF-Avarta 0-1, B 1908-Avarta 1-2, Roskilde KFUM-Avarta 1-6 og Holbæk-Avarta 0-1.

Danske nederlag
Danmarks ungdomslandshold var i aktion i weekenden og det med flere rødovrespillere på både U18 og U20.

Sidstnævnte landshold tabte 0-1 til Rögle i Friheden Idrætscenter med de to rødovrebacks, Anton Hansen og Jerry Välipirtti, samt de to forwards Magnus Galby og Maksim Popovic, der var kaptajn.

U18-landsholdet tabte i Østrig med 2-8 til Letland og 0-3 til Østrig. Danmark havde de to RSIK’ere Gustav Jensen og Malte Kring Andersen i truppen.

Kommentarer
Top