Kasper Jensen ”Fem nederlag i streg er aldrig fedt”
RMB-soenderjyske_056_140918_BP.jpg

Metalligaen, fredag den 14. September 2018: Rødovre Mighty Bulls - Sønderjyske. #18 Kasper Jensen

Trods nederlaget til Herning, synes Kasper Jensen at RMB spillede en god kamp mod Herning. Foto: Brian Poulsen
Ishockey "Vi skal være skarpe i powerplay, for det er special teams, der bliver afgørende senere hen i sæsonen," siger Kasper Jensen, der synes, at RMB har vist gode takter de to seneste kampe.

Rødovre Lokal Nyt talte med Kasper Jensen, efter kampen mod Herning Blue Fox.

Hvordan oplevede du kampen mod Herning?
“Jeg synes, vi spiller en god første periode, og har flere gode chancer. Vi får ikke smækket den ind, og så er Herning kyniske og scorer på to små chancer, det er dét, der er så kynisk ved hockey, det går hurtigt en gang i mellem.
I anden periode får vi et godt mål i powerplay, vi har et skud på stolpen, så det er de små marginaler. Jeg synes, vi spiller en OK kamp, men Herning var skarpe og fik pucken ind og vi havde stolpe ud.”I har en fem minutters powerplay situation i tredje periode, uden at komme frem til scoring.
“Det er i de situationer, vi skal være skarpe i powerplay, som vi har et par stykker af i dag. Det er de der special teams, der bliver afgørende også senere hen i sæsonen.
Når man scorer, så ser det ud til, at det hele virker og når man spiller lidt rundt og modstanderen læser det godt, så ser det skidt ud. Vi skulle nok have haft lidt flere skud på mål og været lidt mere kyniske i vores powerplay.”

Så er det Rungsted på fredag, hvordan ser du frem til den kamp?
“Det er altid spændende i Rungsted, det er super sjove kampe og der er mange folk på lægterne, ligesom der var i dag, det er super fedt. Jeg ser frem til kampen mod Rungsted, det bliver super spændende.”

Med nederlaget til Herning, så er det blevet til fem nederlag i streg.
“Selvfølgelig er fem nederlag i streg aldrig fedt, og det er ikke optimalt. Jeg synes, man skal se lidt mere på de to sidste kampe, der har vi spillet godt og vist gode takter. Det er noget, vi skal tage med videre, for der er mange gode ting, vi kan tage med til de kommende kampe,” siger Kasper Jensen.

 

Kommentarer
Top