Fællessang med NORDEN
kor.jpg
Lørdag kan du synge fællessang sammen med Brøndby Strand Kantori på Rødovregaard.
Fællessang Der er ikke mange ting, der aldrig går af mode. Fællessang er dog én af dem, og på lørdag kan du teste det med egne stemmebånd.

Det er ikke bare minder fra besættelsen vi ser i Badehotellet, det der med fællessang. Foreningen NORDEN formidler på lørdag det nordiske kulturelle samarbejde og synger svenske Bellman i Danmark, ligesom de synger Svantes viser i Sverige.

“Siden 2008 har Rødovregård været stedet for NORDEN på Vestegnen, der sammen med oplysningsforbundet Fora har lavet årlige et syng-sammen arrangementer, i det man kunne forvente var årets koldeste tid, nemlig sidste weekend i februar. Denne Sangens Dag har haft gæster fra forskellige kor fra Vestegnen har deltaget og fået mulighed for at præsentere sig uden for sine faste tilholdssteder,” fortæller Jens K. L. Jørgensen fra NORDEN, der i flere år haft sin faste ‘Sangens Dag’ på Rødovregaard.

“Det er sjovt at se, at det nu er blevet in og nyt at synge sammen,” siger han til Lokal Nyt. 

I år er det Brøndby Strand Kantori, der med organist Katrine Immerkjær Kristiansen som dirigent giver koncert før sanghæfterne tages frem.

Der er gratis adgang til at synge med i Loen på Rødovregaard lørdag 29. februar kl. 15.00

Top