Bulder og brag ved Rødovre Port
roedovreport_091_111119_BP.jpg

NY KAPITAL: Nu er der endelig kommet gang i byggeriet ved Rødovre Port igen. Foto: BP

Den udvidede arbejdstid betyder, at spunsningsperioden bliver cirka to uger kortere, end hvis der kun kunne arbejdes i perioden klokken 8 til 16 på hverdage. Foto: Arkiv
spuns Hvis dine kaffekopper ryster i Kærene i de kommende uger, er det med god grund.

Til og med uge 11 skal der nemlig hamres spuns i jorden i forbindelse med 2. etape af Rødovre Port. Normalt må der kun foretages stærkt støjende arbejde fra klokken 8 til 16 på hverdage, men C. G. Jensen, der udfører arbejdet, har fået dispensation til at udføre arbejdet fra klokken 7 om morgenen til klokken 18 mandag til torsdag og fra klokken 7 til 14 om fredagen. Det forventes, at den udvidede arbejdstid betyder, at ’spunsningsperioden’ vil blive to uger kortere. Der vil ikke blive arbejdet lørdag, søndag og helligdage.