Ung prisvinder spås stor fremtid
Nytårskoncert_200105_075.jpg
Kulturkonsulent Rikke Rantzau rækker blomster og diplom frem til borgmester Erik Nielsen (S), der få øjeblikke senere kårer sangerinde og sangskriver Stine Grøn, som vinder af Rødovre Musikpris 2020. Foto: Per Dyrby
nytårskoncerten i billeder Der var vanen tro champagnegalop og et festfyrværkeri af musik, da den årlige nytårskoncert skød 2020 i gang i Viften.

Der var ikke et sæde at opdrive, da Rødovre Kommune søndag den 5. januar fyldte Kulturhus Viften med fest og musik. De 400 billetter har været udsolgt i månedsvis og fra tilskuerpladserne kunne publikum opleve et veloplagt Rødovre Concert Band spille traditionsrig nytårsmusik og udvalgte numre fra det legendariske Beatles-album ’Abbey Road’, der sidste år kunne fejre 50-års jubilæum.
Udover det lokale concert band, gav elever fra Rødovre Musikskole prøver på deres kunnen og sidst, men bestemt ikke mindst, foldede årets musikprisvinder, Stine Grøn, talentet ud på scenen. Et talent, som Viftens musikhusleder, Lau Wulfsberg, mener er enormt stort.
”Det er utrolig godt spottet at give musikprisen til Stine Grøn, for hun er et kæmpe talent, som ikke er slået bredt i gennem endnu, men det skal hun nok komme til. Hun har et stort kunstnerisk overskud og kommer til at spille en rolle på den store musikscene,” fortæller Lau Wulfsberg om årets vinder.

Kommentarer
Top