Storsejr over Hadsten
RH_damer-IF_stjernen_043_191019_BP.jpg

Håndbold 1. Division, Rødovre HK - IF Stjernen: Signe Schulz

Signe Schulz blev RHs mest scorende i den flotte 20-29 sejr over Hadsten Håndbold. Foto: Brian Poulsen
Håndbold RHs håndbolddamer vandt en vigtig sejr over Hadsten Håndbold. En kamp som på ingen måde blev spændende, da RHs damer kørte Hadsten over i første halvleg, og førte med 6-12 ved pausen, og vandt sikket 20-29. Imponerende af det unge RH mandskab, der sikrede sig to meget vigtige point, i kampen om overlevelse i 1. division.
Hadsten Håndbold-Rødovre HK
20-29
(6-12)

Anne Berggreen                       6 mål
Sofie Hakala                             6 mål
Stine Schmidt                           3 mål
Lotte Vestergaard                     2 mål
Ida Jespersen                           2 mål
Majken Hedegaard Nielsen      1 mål

Signe Schulz                            5 mål
Amalie Hjort                             4 mål
Anne Jagd                               4 mål
Christina Søndergaard            3 mål
Olivia Fredslund Pedersen      3 mål
Hannah Jørgensen                  2 mål
Katrine Clasen                         2 mål
Maria Breddam                        2 mål
Katarina Juul Hansen              2 mål
Caroline Sophie Nielsen          2 mål

Udvisninger:
Hadsten Håndbold: 3
Rødovre HK: 2

Tilskuere: 223

Det var en vigtig kamp, som Rødovre HKs damer spillede søndag eftermiddag mod Hadsten Håndbold i Vestjysk Bank Arena. Hadsten har inden kampen fire point mere end RH, og med en sejr, vil RH fortsat have kontakt til det jævnbyrdige midterfelt.

Overbevisende første halvleg af RH.
Hadsten kom bedst fra start, og var foran 4-2, hvor der var spillet tolv minutter. Så blev der ikke scoret på Stinne Strøjr de næste ni minutter.  Med seks scoringer kom RH foran 4-8, inden hjemmeholdet fik reduceret til 5-8. I halvlegens sidste ni minutter kom RH foran 5-12 på mål af Amalie Hjort, Caroline Nielsen, Maria Breddam og Katarina Juul Hansen. I halvlegens sidste sekunder reducerede Hadsten til pausestillingen 6-12, Katrine Clasen blev udvist, så RH måtte starte anden halvleg i undertal.
Imponerende, at RHs forsvar og Stinne Strøjr, kunne holde Hadsten nede på kun to scoringer, i halvlegens sidste sytten minutter.RH vandt også anden halvleg.
Hadsten fik med to hurtige scoringer i starten af anden halvleg, reduceret til 8-12. Men Hannah Jørgensen med to mål og Caroline Sophie Nielsen, øgede til 8-15 efter seks minutter. Amalie Hjort på straffekast til 9-16, Maria Breddam til 11-17 midt i anden halvleg. Hjemmeholdet kom på 12-17 hvorefter RH tog en Team Time Out. Anne Jagd øgede til 12-18 på straffekast. De to hold scorede herefter på skift, Christina Nielsen til 13-19 og Olivia Fredslund Pedersen til 14-20 og Signe Schulz til 15-21, hvor der resterede ti minutter af anden halvleg. Ved stillingen 17-23 fik RH en god periode. Amalie Hjort, Signe Schulz og Olivia fredslund Pedersen øgede til 17-26. Olivia Fredslund med sin tredje scoring til 18-27, hjemmeholdet kom på 20-27, inden Signe Schultz og Katarina Juul Hansen lukkede kampen til slutresultatet 20-29.
En kamp, der på ingen måde blev spændende, da RHs damer kørte Hadsten over i første halvleg, og førte med 6-12 ved pausen og vandt sikket 20-29. Imponerende af det unge RH mandskab, der sikrede sig to meget vigtige point, i kampen om overlevelse i 1. division.

Rødovre HKs næste kamp.
Lørdag den 1. februar kl. 15:00 mod Gudme HK i Rødovre Stadionhal.

Kommentarer
Top