’Ørnen’ lander i Viften
Jeppesen_pressefoto_2019.jpg
Kim Larsens tidligere manager, Jørn 'Ørn' Jeppesen, giver koncert i Viften fredag den 24. januar. Foto: Presse
koncert Han er nok mest kendt for sin rolle som manager for Kim Larsen, men nu er Jørn ’Ørn’ Jeppesen flyveklar med sit helt eget soloprojekt.

Han har været en del af musikbranchen i årevis, men det er først nu, at Jørn Jeppesen, med kaldenavnet ’Ørn’ er klar med sit helt eget musikalske projekt.
Jørn Jeppesen var en fast bestandel af ’Kjukken’ og agerede manager for Kim Larsen i mere end 20 år.
I sensommeren debuterede Jørn Jeppesen med albummet ’Odense Banegård’ og på den igangværende danmarksturné præsentere han sine nye sange samt få udvalgte numre fra Kim Larsens sidste album ’Sange Fra Første Sal’. Et album som Hjalmer Larsen og Jørn Jeppesen indspillede sammen med Larsen i løbet af 2018, kort før Kim Larsens død.

Support fra Magtens korridorer
Med sig på landevejen har Jørn Jeppesen to af sine gamle spillekammerater fra Kjukken-tiden, Jesper Haugaard på bas og Jens Langhorn på trommer. Derudover Mikkel Grue på guitar og Lars Andreasen på keys.
”Jørn Jeppesen har sit helt eget univers og synger sine egne sange på dansk. Han har været en del af toppen i dansk musik som guitarist i Kjukken og som manager og jeg er sikker på det bliver en god aften i Viften,” fortæller kulturhusets leder, Lau Wulfsberg om koncerten den fredag den 24. januar, hvor publikum også kan høre guitarist Niklas Schneidermann fra Magtens Korridorer give prøve på sit musikalske talent med sit eget soloprojekt.
”Det bliver en aften med to kapaciteter, der på hver deres måde kan noget ekstraordinært,” siger Lau Wulfsberg.Kommentarer
Top